Obavijesti

Sport

Komentari 120

Policija prepratila 20 buseva s Boysima, 19 privedenih u Lici

Policija prepratila 20 buseva s Boysima, 19 privedenih u Lici
1

Iz Zagreba je krenulo čak 13 autobusa navijača. Do 19.30 sati oko 20 autobusa je stiglo pred Poljud. Hajduk je za navijače koji nemaju ulaznice ipak osigurao kupnju

VIDEO

Umjesto u 10 sati, Dinamovi navijači Bad Blue Boysi na put prema Splitu krenuli su s dva sata zakašnjenja. Čak 13 autobusa "modrih" navijača krenulo je prema Splitu. No nastao je problem. 

Boysi su tražili dodatnih 1500 karata, no od toga neće biti ništa. Iz protesta su odbili karte koje već imaju. Policija je navodno najavila da će svaki navijač koji nema kartu morati natrag za Zagreb. "Plavci" čekaju "modre" navijače na Dugopolju gdje će ih prepratiti do Splita. A onda slijedi rutinska kontrola i vraćanje svih navijača bez ulaznice.

- Čuli smo najave da nas neće pustiti. Ne možemo vjerovati. Ne znam zašto nas ne puste pa da na stadionu kupimo karte - rekao je jedan od navijača.

- Nećemo dopustiti da nas samo tako vrate - najavili su Boysi koji bi trebali bodriti klub nakon 13 mjeseci bojkota.

Na svojim službenim stranicama Boysi su objavili priopćenje u kojem između ostalog navode kako će na Poljudu šutnjom početi utakmicu.

"Prvih 13 minuta utakmice ćemo šutnjom obilježiti 13 ponosnih mjeseci bojkota i borbe za bolji Dinamo.

Obračun u Lici

Nije moglo proći bez incidenata. Navijači Dinama koji su krenulu put Splita na utakmicu protiv Hajduka naletjeli su na skupinu navijača Hajduka u Lici. Policija je privela 19 navijača, pripadnika obje skupine

UŽIVO:

17:43 Doznajemo da su prvi navijači Dinama već u Dugopolju. Njih oko 300 kupilo je ulaznice, a radi se o navijačima koji su došli kombijima i automobilima. Još se čeka 13 buseva koji su krenuli iz Zagreba oko 12 sati.

18:25 Stiglo je 13 buseva s navijačima Dinama. Policija je njih i one koji su stigli s automobilima i kombijima prepratila prema Poljudu. Zasad nema incidenata, a Dinamovih navijača je "debelo" preko 2000. Najavljeno je da će navijači koji nemaju ulaznice biti vraćeni u Zagreb.

19:00 Oko Splita je zasad sve mirno. Jedini incident zbio se u Lici još ranije danas kad su se navijači Dinama i Hajduka "zakačili". Policija je privela 19 navijača, pripadnika obje skupine.

19:31 Policija je prepratila 20 buseva s navijačima Dinama do Poljuda. Nije bilo incidenata. Hajduk je za navijače koji nisu imali ulaznicu osigurao kupnju karata na Dugopolju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom