Obavijesti

Sport

Komentari 0

Jokićev triple double, Warren se iživljavao nad Washingtonom

Jokićev triple double, Warren se iživljavao nad Washingtonom

Lagano ludilo je u Zapadnoj konferenciji gdje se za zadnje mjesto u play-offu 'tuče' pet klubova, a sve ih na odstojanju drži briljantni 'rookie' Ja Morant i njegovi Memphis Grizzlies

VIDEO

Parketima u NBA balonu na Floridi sinoć nisu gazili Hrvati, ali bilo je itekako zanimljivo i moglo se guštati u najboljoj košarci na planeti, u vrhunskim individualnim partijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Zakucavanje uz Zupčevu pomoć

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Bombon od utakmice sa dodatnim guštom produžetaka ponudili su Oklahoma i Denver, a trijumfirali su Nuggetsi - naravno, nošeni klasom velemajstora Nikole Jokića koji je složio još jedan 'triple double': 30 poena, 12 skokova i 10 asistencija. Šutersku večer karijere imao je mlađani Michael Porter Jr. koji je Oklahomi utrpao 37 poena i to zasladio sa 12 skokova.

Otkad je NBA u Orlandu, fizički doslovno odvojena od ostatka svijeta, igrača u najboljoj formi imaju Indiana Pacersi. T.J. Warren je neki dan Sixerse slomio sa 53 poena, a sinoć se iživljavao na Wizardsima - 34 poena i 11 skokova. Konačnih 111-100 je 'priča varalica' jer Indiana je imala i duplo veću prednost.

Lagano ludilo je u Zapadnoj konferenciji gdje se za zadnje mjesto u play-offu 'tuče' pet klubova, a sve ih na odstojanju drži briljantni 'rookie' Ja Morant i njegovi Memphis Grizzlies.

Inače, sinoćnja odlična partija Jazzera Donovana Mitchella (33p, 5s, 4a) bila je dovoljna tek za častan poraz (108-116) od LeBronovih Lakersa jer Anthony 'Obrva' Davis je imao monstruoznu večer od 42 poena, 12 skokova i 4 asistencije.

A Lakersi su pobjedom nad Utahom osigurali broj 1 na Zapadu nakon - punih 10 godina. Tada su i uzeli naslov do kojeg ih je vodio Kobe Bryant.

Kako stvari (već duže vrijeme) stoje, jedino Kawhi Leonard, Paul George i Clippersi mogu pokvariti veliki obračun za titulu Milwaukeeja i Lakersa tj. pokušaj 'Greek Freaka' Antetokounmpa da LeBronu uzme krunu i svrgne ga s prijestolja najboljeg košarkaša u poznatom svemiru.

Rezultati

Miami Heat - Toronto Raptors 103-107
Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 113-121 (produžeci)
Washington Wizards - Indiana Pacers 100-111
New Orleans Pelicans - Memphis Grizzlies 109-99
Utah Jazz - Los Angeles Lakers 108-116
Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs 132-130 (Luka Šamanić nije ulazio u igru)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja