'Ne mogu ja bez Sljemena, na pola utrke uhvatila me jeza...' | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

'Ne mogu ja bez Sljemena, na pola utrke uhvatila me jeza...'

Ja bez Sljemena ne mogu. Sljeme je dio mene, bio sam prošle godine na nekoj dječjoj utrci, toliko mi nedostaje, rekao je Ivica Kostelić, koji je na Snježnoj kraljici bio predvozač s kamerom

Foto: Goran Stanzl, Željko Lukunić/PIXSELL
4 komentara

Ja bez Sljemena ne mogu, kazao je najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić, nakon što je uoči početka ženske slalomske utrke Svjetskog kupa odvezao sljemensku stazu kao predvozač s kamerom.

- Sljeme je dio mene, bio sam prošle godine na nekoj dječjoj utrci, toliko mi nedostaje. Sjetio sam se dok sam vozio kao predvozač negdje na pola staze svih svojih sljemenskih utrka i uhvatila me neka jeza. Uvjeti su pomalo proljetni, ali je staza odlično pripremljena - izjavio je Kostelić, koji više nije aktivni skijaš, ali se spremno uključio u organizaciju, makar i kao predvozač na ženskoj utrci.

- Shiffrin je Janica modernog doba jer vozi sve discipline i u svim discplinama je dobra. No Janica je uvijek imala konkurenciju, a Mikaela kao da je nema, toliko je dominantna - komentirao je Ivica žensku utrku, koju prati ipak mali broj gledatelja.

- Istina je da djeluje prazno, ali to je i za očekivati, pogotovo kada nema domaćih skijaša koji mogu napraviti nešto veliko. Ne zabrinjavam se, mislim da će na sutrašnjoj muškoj utrci biti puno ljudi.

Kostelić je triput bio drugi na sljemenskoj utrci, a jednom je zauzeo treće mjesto.

Naši partneri pišu
Message