Obavijesti

Sport

Komentari 253

Ne sekiraju se: Njima Bol na Braču, a nama čir na želucu

Ne sekiraju se: Njima Bol na Braču, a nama čir na želucu
1

Dok naša nogometna javnost strepi zbog svastike, strahujući da bi Hrvatska mogla biti izbačena iz kvalifikacija, Šuker i Mamić nastavljaju s provodom po Jadranu

VIDEO

Kad bi čovjek htio biti vrlo zločest, mogli bismo uz ovu fotografiju, koju nam je poslao čitatelj, parafrazirati jedan zagrebački grafit i staviti naslov: ‘Gospodo, i mi bismo jeli!’.

No mi nismo zločesti. Naslovnicom sa Šukerom, Mamićem i čelnicima HNS-a, koji u vrijeme najveće krize hrvatskog nogometa bezbrižno odlaze na jahtu, htjeli smo im poručiti da nisu izabrali pravi trenutak. Shvatio je to i Zdravko Mamić.

- Uzeo sam 24sata u ruke i skoro opao sa stolca! Mi smo se samo maknuli iz one zagrebačke ‘kakofonije’, da u miru razmislimo što i kako dalje, a vi ste od toga napravili cijeli cirkus. Ali dobro, ne ljutim se. Žao mi je samo što ste toliko ‘opleli’ po Davoru Šukeru. Nije to zaslužio - rekao je Mamić, pa se nasmijao i dodao:

- Evo, kad već pratite svaki naš korak, onda da vam kažem da smo plovili kroz jak vjetar i kišu, ali brod je sretno stigao na cilj.

A cilj Mamića i ekipe jučer je bio Bol na Braču. Za svaki slučaj u blizini su bili tjelohranitelji, ali nikakvih incidenata nije bilo. Davor Šuker, najbolji strijelac SP-a 1998., dobar dio večeri proveo je družeći se s Mićom Vujanićem, jednim od najboljih malonogometaša u povijesti Kutije šibica.

Mamiću i Šukeru večeru i druženje s prijateljima nije omelo ni zgražanje javnosti, koja je još nakon incidenata u Milanu navikla da Davor Šuker u kriznim situacijama voli ‘dići sidro’.

Fotografije s jahte šokirale su 
i Ćiru Blaževića.

- Pokojni Vlatko Marković to nikad ne bi učinio. Nisam vjerovao da će se Šuker do te mjere zajeb... s narodom. Nije ga briga za hrvatski nogomet. Sad je opet sranje, a što on radi? Opet bježi - ljutit je Blažević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 253
VIDEO

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti