Obavijesti

Sport

Komentari 31

Ne smatra se krivim za horor scene: Wengeru su krivi - suci!

Ne smatra se krivim za horor scene: Wengeru su krivi - suci!
1

Tko zna kako bi Bayern reagirao da smo dali drugi gol. Ovaj rezultat sada izgleda jako loše, ali i dalje tvrdim da smo bili hrabri i dobri. Ponavljam, ovu je utakmicu uništio sudac. Samo on, tvrdi Arsene Wenger

VIDEO

Bayern je i u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka svladao (5:1) Arsenal, tako se na uvjerljiv način plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. Bavarci nisu briljirali u prvom dijelu, no onda u drugih 45 minuta Englezima zabili čak pet golova.

Francuski stručnjak na klupi londonskog kluba ne krivi sebe unatoč deset komada u 180 minuta. Time samo dodatno 'skače po živcima' navijačima kluba.

- Svjedočili smo određenim detaljima u igri koji objašnjavaju zašto smo ispali. Osjećam da smo u prvom dijelu igrali na željeli način, ali nismo imali sreće s nekim odlukama sudaca. I to mi je teško objasniti. Zakinuti smo za penal na Walcottu, to se moralo svirati. A Lewandowski je prije njihovog penala bio u zaleđu. Bilo nam je jako teško igrati s igračem manje, a mislim da smo puno truda uložili u ovaj dvoboj i igralo vrlo dobro - rekao je Arsene Wenger koji je bio izuzetno ogorčen na suce:

- Žao mi je navijača koji su dali novac kako bi gledali ovu utakmicu. Ali, bilo je nemoguće s deset igrača postići četiri gola. Igrači su bili svjesni toga. Ali, stvarno ne razumijem suce. Lewandowski je bio u zaleđu, pa to nije ni bio start za penal, a onda još naš igrač u minuti dobije dva žuta kartona. Nemoguće.

Francuski se strateg nije mirio s ispadanjem iz Lige prvaka.

- Bili smo dobri, bili potpuno u utakmici. Tko zna kako bi Bayern reagirao da smo dali drugi gol. Ovaj rezultat sada izgleda jako loše, ali i dalje tvrdim da smo bili hrabri i dobri. Ali, ponavljam, ovu je utakmicu uništio sudac. Samo on - završio je Wenger.

U gostujućim je redovima vladalo veliko slavlje.

- Nismo najbolje otvorili utakmicu, ali smo kao u prvoj utakmici bili bolji i postigli čak pet golova. Sada idemo dalje, moramo zadržati ovu razinu forme - rekao je Manuel Neuer, dok je Mats Hummels dodao:

- Nismo igrali dobro do 50. minute, ali ne trebamo niti razmišljati o tom periodu igre, jer smo poslije toga bili fantastični. Sve je išlo u našu korist.

Carlo Ancelotti je također svjestan da Bayern u prvom dijelu nije bio dobar.

- Bila je ovo, bez obzira na rezultat, teška utakmica. Imali smo problema, imali smo dosta problema. Ostavljali smo Arsenalu previše prostora, ali smo u nastavku preuzeli inicijativu, zaigrali svoju igru i visoko pobijedili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve