Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
15 komentara

Neka Miočić izabere čime se misli baviti, malo je 'zabrijao'

Zaslužili smo prvaka koji će neprestano dokazivati da je prvak. Zadržavanje kategorije jednostavno nije pošteno prema drugim borcima koji kontinuirano rade na svom putu prema tituli, napisao je dodatno Curtis Blaydes

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Instagram
15 komentara

Svaki profesionalni sportaš, a posebno profesionalni borac treba preuzeti odgovornost za svoje treninge. Ova pandemija nije me natjerala da propustim jedan jedini trening. Stipe je "zabrijao" ako misli da će ljudi povjerovati u to da ne može trenirati zato što njegov trener ne može otvoriti dvoranu, napisao je UFC-jev teškaš Curtis Blaydes referirajući se na probleme koje ima Stipe Miočić.

Američki Hrvat i dalje ne može trenirati jer su objekti u njegovom Clevelandu zatvoreni, a pritisak koji na njega vrše i Dana White i Daniel Cormier sve je veći. Oni žele Stipu vidjeti u oktogonu najkasnije u kolovozu, a to što ne može trenirati, ne brine ih previše.

POGLEDAJTE VIDEO UFC časti: Kako je Miočić prije 4 godine utišao brazilsku arenu

Svejedno, UFC-jev prvak poručio je da će se braniti svoju titulu, vrlo vjerojatno u trilogiji protiv Cormiera.

- Već sam rekao da ću se boriti protiv DC-ja. On samo voli malo podizati prašinu. Moj tim trenutno radi na osiguravanju lokacije za trening te dogovaranju datuma s UFC-om. Imam pet pojaseva kod kuće i nemam nikakvu potrebu sjediti i čekati. Da nisam imao ozlijeđeno oko, već bih se borio protiv Cormiera i umirovio ga - rekao je nedavno.

PREDATOR JE TUŽAN Ngannou i danas dobro pamti lekciju velemajstora Miočića

- Nemam kavez, nemam trening partnera, ništa... Treba mi puni trening-kamp. Trebam ponovno uhvatiti ritam i naviknuti se na sve jer upravo bez takvih stvari dolazi do ozljeda. Netko sam tko je naviknut na konstantni trening, a sada ne mogu činiti ništa. To nije normalno, iza mene nema nikakvog treninga. Ne postoji mjesto na kojem bih mogao trenirati.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Miočić se trenutno bavi svojim vatrogasnim obavezama, to je pripomenuo i jedan njegov fan, na što je Blaydes odgovorio:

- Neka onda izabere posao kojem će se posvetiti. Zaslužili smo prvaka koji će neprestano dokazivati da je prvak. Zadržavanje kategorije jednostavno nije pošteno prema drugim borcima koji kontinuirano rade na svom putu prema tituli - napisao je dodatno Amerikanac koji se nakon pobjeda nad Juniorom do Santosem i Šamilom Abdurahimovim treba boriti 20. lipnja protiv bivšeg Bellatorovog prvaka Alexandera Volkova.

Naši partneri pišu
Message