Obavijesti

Sport

Komentari 66

'Nema blokade. Dečki su htjeli, ali nisu se mogli pokrenuti...'

'Nema blokade. Dečki su htjeli, ali nisu se mogli pokrenuti...'

Žalimo za ovom utakmicom, trebao nam je pozitivan završetak kako bismo u ovih 14 dana ušli u novi polet. Trebat će nam vremena da skupimo glave, kazao je Krznar nakon poraza od Lokomotive

VIDEO

Pobjeda protiv Rapida u Europskoj ligi podignula je raspoloženje u Maksimirskoj 128, ali novi val nezadovoljstva stigao je uoči reprezentativne stanke i uzdrmao status Damira Krznara.

Pokretanje videa...

Dinamo - Rapid 3-1 VIDEO

Dinamo je iznenađujuće izgubio od Lokomotive (1-0) u 15. kolu HNL-a. Bila je to slična priča koju navijači Dinama gledaju kroz cijelu sezonu. Užasno prvo poluvrijeme i onda vađenje vrućih kestena iz vatre u drugom dijelu. Ovaj put ih Krznarova momčad nije uspjela izvaditi. 

Lokosi su tako došli do četvrte pobjede nad Dinamom u povijesti, a Damir Krznar itekako može žaliti za drugim porazom ove sezone. 'Modri' su dominirali u nastavku, redali prilike, uz to je i Petković promašio penal. Lopta nije htjela u gol. Za nešto su sami krivi, a nešto im je skinuo Krševan Santini.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige

- Žalit ćemo za ovom utakmicom zbog slabog ulaska. Teški smo bili, spori, tromi, Lokomotiva je dominirala u svemu. Bili su brži i čvršći, odlučniji. Ne bih rekao da je tu bila mentalna blokada, dečki su htjeli, ali nisu se mogli pokrenuti. Kada su došli na radnu temperaturu, bilo je već kasno. U drugom poluvremenu imali smo priliku da se vratimo u utakmicu, ali nažalost neiskorišteni penal nas je gurnuo u ponor. Nismo uhvatili konce u prvom dijelu. To poluvrijeme je odlučilo utakmicu bez obzira na strašno drugo poluvremenu. Jako puno šansi, 18 udaraca, s kreacijom možemo biti zadovoljni, s realizacijom ne - kazao je trener Dinama Damir Krznar.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 15. kolu HT Prve lige

Bilo je jasno da to nije taj Dinamo u prvom dijelu. Energija i agresivnost nisu bili na razini i vidjelo se da je utakmica protiv Rapida ostavila traga. 

- Već od 50. minute gol je visio u zraku. Puno šansi, puno prigoda, nešto nerealizirano zbog brzopletosti, nešto zbog sebičnosti ili nemogućnosti vidjeti igrača u boljoj poziciji. Dojam je bio da nam treba taj prvi gol kad god on pao i da se sve okreće na našu stranu. Ali bio je takav dan da lopta nije htjela u gol - rekao je razočarani trener Dinama.

Zagreb: Utakmica UEFA Europske lige, GNK Dinamo - Rapid

Hrvatski prvak tako porazom odlazi na reprezentativnu stanku na kojoj će Krznar morati jako puno toga promijeniti ako želi da se njegovoj momčadi ove sezone više ne ponovi očajna izvedba iz prvog poluvremena u Kranjčevićevoj. 

- Žalimo za ovom utakmicom, trebao nam je pozitivan završetak kako bismo u ovih 14 dana ušli u novi polet. Trebat će nam vremena da skupimo glave, složimo stvari, odradimo fizičku nadopunu s igračima koji nam ostaju. Svim reprezentativcima želim sreću i da nam se vrate zdravi. Mi ćemo prionuti da našim navijačima, koji su opet bili fantastični i bolji nego mi, učinimo ljepši nastavak sezone - završio je trener Dinama.

Trener Lokomotive Silvijo Čabraja bio je oduševljen.

- U prvom poluvremenu Lokomotiva je bila jako dobra, u drugom poluvremenu Dinamo je pojačao ritam i stisnuo nas praktički u naših 16 metara. Slabi smo bili na dugim, ničijim loptama. Korektno smo se branili. Bog nas je malo i nagradio, tako da smo osvojili sva tri boda. Dinamo je imao u četvrtak tešku utakmicu, energetski u prvom poluvremenu nije mogao parirati, bili su potrošeni. Jako su moćni, imaju iznimnu kvalitetu, no prije svega mojim igračima sve zasluge i sve čestitke na htijenju, želji i zalaganju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade