Obavijesti

Sport

Komentari 34

Nema CR7, Messi je tu: Ovo su golovi koji su obilježili 2016.

Nema CR7, Messi je tu: Ovo su golovi koji su obilježili 2016.
1

U ovogodišnjem izboru za najbolji gol svoje mjesto nije pronašao Cristiano Ronaldo. No zato su tu Messi, Neymar i ostalo društvance, koje nas je zabavljalo vratolomijama i čudesnim potezima

VIDEO

Svaka nogometna godina donosi pregršt uzbuđenja, fenomenalnih golova, a ni 2016. nije bila izuzetak. U pregrštu fantastičnih golova, kojih je svako kolo barem pet, a u to su uključene sve svjetske lige, odlučili smo se voditi Fifinim izborom za nagradu Ferenc Puškaš, koja se već tradicionalno dodijeljuje za najbolji gol u godini.

Čisto reda radi, prošlogodišnji osvajač je bio Wendell Lira, koji je ove godine okačio kopačke o klin samo zato da bi postao profesionalni igrač popularne nogometne simulacije Fife. Evo njegova gola.

Ovogodišnji izbor je također vrlo zanimljiv pa krenimo redom.

Mario Gaspar (ŠPA)

Mario Gaspar iz Villarreala je zabio ovu supergolčinu na internacionalnoj prijateljskoj utakmici Španjolske i Engleske 13. studenog 2015. godine. 

Hlompho Kekana (JAR)

Hlompho Kekana iz Mamelodi Sundownsa zabio je prekrasan gol sa svoje polovice 26. ožujka u utakmici kvalifikacija za Afrički Kup Nacija svoje Južnoafričke repubilke protiv Kameruna.

Marlone (BRA)

Corinthiansov Marlone zabio je sjajan gol protiv Cobresala u Copi Libertadores 21. travnja 2016. Primio je loptu prsima i odapeo poluškaricama.

Lionel Messi (ARG)

Naviknuli smo na solo prodore, ali Barcin Leo Messi je ovaj put briljirao iz slobodnjaka na utakmici Argentine protiv SAD-a u polufinalu Copa Americe Centenario 21. lipnja 2016.

Neymar (BRA)

Ovaj gol je s razlogom došao na ovu listu. Neymar je u pobjedi protiv Villarreala 8. studenog 2015. godine napravio ovaj prekrasan potez.

Saúl Ñíguez (ŠPA)

Saul Niguez iz Atletico Madrida ovaj je gol zabio 27. travnja u Ligi prvaka protiv Bayerna. Sjajan solo prodor.

Hal Robson-Kanu (WAL)

Jedan od junaka Walesa na Euru Hal Robson-Kanu nakon prekrasnog okreta zabio je ovaj gol za pobjedu Walesa nad Belgijom 3-1 na Euru 1. srpnja. Bilo je to u četvrtfinalu. Video gola počinje na 2:19.

Daniuska Rodríguez (VEN)

Sjajna kontrolu lopte pokazala je Daniuska Rodriguez iz Venezuele, koja je zabila fantastičan gol protiv nogometašica Kolumbije 14. ožujka na Južnoameričkom prvenstvu za žene. Daniuska ima samo 17 godina.

Simon Skrabb (FIN)

Ovakvi golovi se ne viđaju često, ali prava su poslastica kad se dogode. Finac Simon Skrabb zabio je ovaj gol protiv Atvidaberga dok je bio na posudbi u Gefleu 31. listopada 2015. godine.

Mohd Faiz Subri (MAL)

Kao nekad Roberto Carlos. Ovaj čudesan gol djelo je Mohda Faiza Subrija iz Malezije koji ga je za svoj Penang zabio protiv Pahanga 16. veljače 2016. u okviru malezijske Super lige.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida