Obavijesti

Sport

Komentari 9

Nemoguće misije 2012.: Niste ni sanjali da će se ovo dogoditi

Nemoguće misije 2012.: Niste ni sanjali da će se ovo dogoditi
3

Priznajte, niste ni sami sanjali da bi se neke stvari mogle dogoditi u 2012. godini, ali ipak Štimac i Mamić surađuju, Cernogoraz je olimpijski prvak, a Jurčić je u Dinamu

VIDEO

Da vam je netko prije godinu dana rekao da će konobar iz Novigrada Istarskog, koji nakon svoje smjene u obiteljskom restoranu uzima pušku i gađa glinene golubove, postati olimpijski pobjednik i hrvatski sportaš godine, tko bi se kladio na to? Ili da će Zdravko Mamić i Igor Štimac postati partneri u tvrtki ‘Hrvatski nogometni savez’. Ili, pak, da će Kruno Jurčić i treći put sjesti na klupu Dinama. Hej... Kruno opet na klupi(!?). Da, isti onaj tip čija je momčad izgubila 7-1 u Ligi prvaka....

Možda Jurčić ipak napravi ‘nemoguću’ stvar u 2013., pa s Dinamom nakon više od 40 godina dočeka Božić u Europi. Ili hrvatski košarkaši u Sloveniji postanu europski prvaci. Ili, da, pak, Ivan Horvat osvoji svjetsko zlato u - skakanju s motkom. Niko Kranjčar u Dinamu? Ne Kijev nego Zagreb. A Ćiro u Dinamu, što biste na to rekli? Nakon pakta Mamić-Štimac možda tako nešto više i nije nemoguće. Rukometaši CO Zagreba u 2013. gube hrvatski naslov? Ma ne, nema šanse. To je kao da hrvatski skijaš skakač Urban Zamernik osvoji četiri skakaonice...

1. Pakt Štimac - Mamić

Hoćeš, razbojniče! Zdravko je pustio Igora u svoju kuću i što je nabolje od svega, ide im. Maknuli su Markovića i plove prema Brazilu...

2. ‘Malo čudo’: Prvi gol i bod

Dinamo je nakon 11 utakmica osvojio bod u Ligi prvaka. A pola milijuna eura donio je Ivan Krstanović, koji je u Ligi prvaka uglavnom sjedio na klupi.

3. Više Brazilaca nego Portugal

Nakon Eduarda kockasti dres je konačno obukao i Sammir. Nijedna reprezentacija svijeta, osim nas i Brazila, nema dva Brazilca u momčadi.

4. Gotovi su. Ili ipak nisu...

Chelsea je gubio 2-0 od Barcelone. Imali su i igrača manje, no okrenuli su na 2-2. U finalu gubili su do 86. minute, ali prvaci su Europe. Kapa dolje.

5. Zabio 91 gol i opet izgubio

Leo Messi srušio je rekord. Nitko nikad nije zabio 91 gol u kalendarskoj godini. A od trofeja ništa. S Barcom je osvojio tek španjolski Kup.

6. Kralj Bayerna, a nije Ivica Olić

Uz Müllera je za Bayern zabio devet golova. A nije Ivica Olić. Mandžukić je došao u Bayern i Večernjakov je igrač godine. Ispred Modrića.

7. Najdraže čudo: Naš Giovanni

Tko bi mogao pomisliti da ćemo se tresti kao glineni golubovi gledajući Giovannija Cernogorza na Olimpijskim igrama i da će donijeti zlato?

8. Kruno Jurčić, treća epizoda

Nije nikakvo iznenađenje da Dinamo mijenja trenera nakon Lige prvaka. Ali da će se na klupu vratiti Kruno Jurčić nakon što je dvaput dobio pedalu... E to baš nismo očekivali.

9. Hajduk dobio Inter u Milanu

Ne samo da su ih dobili, nego su ih dobili 2-0 i još imali šansu zabiti treći kojim bi izborili produžetak. Najljepši trenutak inače grozne godine za klub s Poljuda.

10. Maze srušila rekord Janice

Slovenka je do Nove godine osvojila više od tisuću bodova. A mi smo vjerovali da Janičin rekord od 955 bodova iz 2005. nitko neće nadmašiti...

11. Nema gorih od ove Cibone

Taman kad smo se ponadali da će niz europoraza stati na 22, prosuli su 24 razlike protiv Ulma i izgubili 23. u nizu. Nevjerojatno. Ajme - ajme Cibosi!

12. I to je moguće: hokej na moru

Led u pulskoj Areni izdržao je i ideja o hokejaškoj utakmici na obali pokazala se izvrsnom. Cijeli svijet prenio je priču o Medveščaku i Puli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome