Obavijesti

Sport

Komentari 87

Neretljak: 'Sramota je da meni Franko Andrijašević je.. mater'

Neretljak: 'Sramota je da meni Franko Andrijašević je.. mater'
7

Sramota je da meni Franko Andrijašević nakon utakmice je.. mater, to je njegova kultura. Ja mislim da to nisam ničim zaslužio, rekao je Neretljak nakon utakmice

VIDEO

Nemile scene obilježile su kraj Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke, koji je na Poljudu završio bez pobjednika 1-1. Sudac je na kraju pokazao crvene kartone Kneževiću i Maglici, a što se događalo na terenu objasnili su igrači.

- Sramota je da meni Franko Andrijašević nakon utakmice je.. mater, to je njegova kultura. Ja mislim da to nisam ničim zaslužio - rekao je nakon utakmice Mato Neretljak.

Franko Andrijašević imao je svoju verziju događaja.

- Bio je korner za nas, a Neretljak to nije želio priznati. Nakon utakmice mi se unio u facu i govorio razne gluposti i još me namjerno ugazio po nozi nakon utakmice.  Ja sam preburno reagirao ali on me izazvao - rekao je Andrijašević.  

Scoria zadovoljan bodom

Rijeka je bodom došla do drugog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Elvis Scoria bio je zadovoljan predstavom svoje momčadi.

- Utakmica je bila zanimljiva, na koncu smo zadovoljni bodom. Hajduk je dobra momčad, respektiramo klub i ono što simbolizira, no bili smo motivirani izjavama da nećemo moći ravnopravno trčati s njima, što baš i nije istina pokazalo se tijekom utakmice. Na koncu je sve pokvario nepotreban sukob, loše je to, nepotrebna nervoza... Pokušao sam ući u teren i razdvojiti igrače jer sam vidio gdje sve to ide, no dobro su i mene izgazili. Sudac je vidio najbolje, ali mogao je žutim kartonima kazniti igrače a ne crvenima jer smo i mi i oni izgubili važnog igrača za zadnje kolo - rekao je Scoria te zaključio:

- Bit će zanimljiva borba za drugo mjesto. Rijetko kad pet momčadi ima ovoliko bodova u borbi za drugo mjesto. Predviđam kako će se kandidati za Europu odlučivati u zadnjih par kola - rekao je nakon utakmice trener Rijeke Elvis Scoria.

Krstičević: Bili smo bliže pobjedi

Trener Hajduka Mišo Krstičević žali za propuštenim prilikama jer smatra da je njegova momčad zaslužila više od boda.

- Imali smo inicijativu i  bili bliže pobjedi. Igrali smo protiv iskusnog protivnika, iskusnih igrača... Bili smo bliže pobjedi ali teško je pod pritiskom s mladim igračima napraviti više. Bilo bi lijepo da smo pobijedili ali momci su dali sve od sebe i ja sam zadovoljan - rekao je trener Hajduka Mišo Krstičević te se osvrnuo na incident na kraju utakmice.

- Incident nisam najbolje vidio, najednom se zakuhalo, iako se po utakmici nije moglo naslućivati da će se ovako zakuhati. Počeli su se igrači koškati, probali smo ih razdvojiti i mi i vodstvo Rijeke. Maglica je dobio crveni, a nije bio ni blizu, Hajduk će se žaliti na njegov crveni karton. 

- Još nešto moram istaknuti. Vuković je bio na terapiji u Crnoj Gori i tražio da igra na svoju odgovornost. Svaka mu čast. To ne bi napravilo puno igrača. On je cijelu sezonu nosio momčad i imati takvog igrača u ekipi velika je stvar. Nekada je lijepo imati u momčadi takvog igrača, bez obzira na njegov učinak - zaključio je trener Hajduka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige