Obavijesti

Sport

Komentari 23

Nesreća ili (ne)znanje?: Ovo je 10 najgorih promašaja u 2015.

Nesreća ili (ne)znanje?: Ovo je 10 najgorih promašaja u 2015.
12

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Christian Benteke, ali i Wayne Rooney. Svi oni našli su se na listi Top 10 promašaja u 2015. godini, koju vam donosi 24 sata

VIDEO

U 2015. godini vidjeli smo brojne prekrasne golove, akcije, minijature i događaje koji su obilježili, ne samo godinu, nego i povijest. No kako to obično biva ne može sve biti odlično. Nešto mora biti i lošije. Upravo je ovo takav pregled, a 24 sata vam donosi 10 najgorih promašaja u 2015. godini. Možete se smijati ili plakati, ali ove propuštene prilike ćete zapamtiti.

10. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) protiv Real Sociedada

Portugalski reprezentativac i jedan od najvećih nogometaša u povijesti je, u globalu, imao dobru 2015. godinu. Nešto slabijim početkom sezone 2015./'16. dospio je na ovu listu najgorih promašaja. Promašiti penal i nije neka vijest, ali kad vam se prvi put u karijeri , a zovete se Cristiano Ronaldo, dogodi da promašite okvir gola iz penala zaslužili ste biti ovdje.

VIDEO

9. Lionel Messi (Barcelona) protiv Valencije

Lionel Messi je u 2015. godini osvojio više-manje sve što se osvojiti može: Primeru, Ligu prvaka, Superkup, Svjetsko klupsko prvenstvo i Zlatnu loptu . No i Messi je samo čovjek od krvi i mesa (iako se nekad stvarno zapitamo je li čovjek s ove planete). Čarobni Argentinac promašio je čisti zicer protiv Valencije.

VIDEO

8. Roberto Firmino (Brazil) protiv Kolumbije

Velika se hajka digla oko mladog Brazilca kad je Liverpool objavio da stiže na Anfield za 40 milijuna eura. Navijači su se podijelili oko njegova dolaska, a Firmino još uvijek u potpunosti nije opravdao uloženi novac . Daleko od toga da je bivši igrač Hoffenheima talentiran, no imao je i ne tako svijetlih trenutaka u karijeri. Promašaj protiv Kolumbije jedan je od njih.

VIDEO

7. Wayne Rooney (Manchester United) protiv CSKA Moskve

Kapetan Manchester Uniteda nije kao što je nekad bio i to je odavno jasno. No bez obzira na to, Rooney je jedan od onih igrača koji će igrati do kasnih tridesetih jer je vanserijski nogometaš . Vjerojatno najgori scenarij koji se mogao dogoditi po Engleza je dolazak Louis van Gaala na klupu Uniteda. Rooney se jednostavno ne može pronaći u njegovu sistemu igre, a definitivno nije jedini. Zbunjenost na djelu, pogledajte promašaj protiv CSKA Moskve.

VIDEO

6. Christian Benteke (Liverpool) protiv Leicestera

Snažan, dobar u kontroli lopte, odlična igra glavom i "killer" u šesnaestercu. Napadač Liverpoola došao je iz Aston Ville kao veliko pojačanje za 45 milijuna eura. No Belgijac se nije snašao . Igrao je loše kod Brendana Rodgersa, a Jürgen Klopp ga ne preferira. Za sada, jedini veći promašaj od Bentekea (uzevši u obzir količinu potrošena novca i pruženog na travnjaku) je Andy Carroll, koji je na Anfield stigao za rekordnih 49 milijuna eura. Iako, sudeći po promašaju Bentekea protiv Leicestera, a kasnije i protiv Sunderlanda na skoro pa identičan način, neki se ne bi složili...

VIDEO

5. Joaquin Correa (Sampdoria) protiv Intera

Ovaj mladi prednji vezni Sampdorije (21) nogomet je profesionalno počeo igrati 2012. godine kada je debitirao za Estudiantes. Mladi Argentinac je solidnim igrama zaradio kartu za Europu, a kupila ga je Sampdoria 2015 godine. Do sad je skupio osam nastupa u Serie A i jednom asistirao, a još uvijek nije uspio postići gol . Nakon ovakvog promašaja ne čudi što mladi Argentinac još nije zabio prvi službeni gol u talijanskom prvenstvu.

VIDEO

4. Tino-Sven Sušić (Hajduk) protiv Zadra

Ne bi pogriješili kad bi rekli da je Tino-Sven Sušić ključan vezni nogometaš Hajduka. Neosporan je njegov talent, a kad primi loptu u zoni udarca niti jednom golmanu HNL-a nije svejedno. Greške se u nogometu događaju na dnevnoj bazi, ali ova je bila stvarno nevjerojatna. Kako je Sušić uspio promašiti ovaj udarac?

VIDEO

3. Henrikh Mkhitaryan (Borussia Dortmund) protiv Eintracht Frankfurta

Otkad je Thomas Tuchel sjeo na klupu Borussije, Mkhitaryan je procvjetao. Armenac je, zasigurno, odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri i prometnuo se u jednog od ključnih igrača Tuchelove momčadi. No unatoč sjajnoj sezoni, Mkhitaryan je imao popriličan gaf. Odnosno, ne jedan nego dva na istoj utakmici ! Nevjerojatno kako je veznjak dortmundske Borussije uspio promašiti ove dvije prilike.

VIDEO

2. Nilson (Santos) protiv Palmeirasa

Brazilac, koji je u profesionalni nogomet ušao 2010. godine, igrao je samo u Brazilu, ali još se nije uspio nametnuti i ustaliti u nekom klubu. Nilson je u pet godina promijenio čak devet klubova (uglavnom su to bile posudbe), a nakon ovog promašaja jasno nam je i zašto. Nevjerojatna 'šlampavost' brazilskog napadača.

VIDEO

1. Roberto Soldado (Tottenham) protiv Burnleyja

Napadač Villarreala i bivši napadač Tottenhama bio je potpuni promašaj 'spursa'. Dvije godine se "tražio" u Londonu prije nego što ga je Villarreal kupio, ali bezuspješno. Španjolac je u 52 ligaška nastupa za Tottenham zabio samo sedam golova, a napromašivao se toliko da je mogao imati barem tri puta više . I zato je napadač Villarreala zasjeo na prvo mjesto naše liste i, vjerujte, s razlogom je ovdje. Španjolac je protiv Burnleyja promašio nemoguće, a u drugom videu možete pogledati najgore promašaje u režiji Roberta Soldada.

VIDEO
VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom