Obavijesti

Sport

Komentari 58

Neuspjeh? Ne bih još o tome, na kraju ćemo podvući crtu...

Neuspjeh? Ne bih još o tome, na kraju ćemo podvući crtu...
1

Izbornik Slavko Goluža koncentriran je samo na utakmicu protiv Poljske i borbu za kvalifikacije za Olimpijske igre. Kako kaže, teške analize će ostaviti za kraj SP-a

VIDEO

Dobro smo počeli, ali onda su krenule pogreške, promašivali smo zicere i više se nismo uspjeli vratiti, osvrnuo se na poraz od Švedske izbornik Goluža, koji zasad ne želi odgovarati na pitanje je li hrvatski nastup na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj neuspješan.

- Ne želim to komentirati, teške analize ostavio bih za kraj prvenstva. Tad ćemo podvući crtu i vidjeti gdje smo i koliko griješili. Čeka nas teška utakmica protiv Poljske i na nju se moramo koncentrirati. Ulog je zaista velik, u toj utakmici možemo puno toga popraviti - kaže Goluža.

Čuo je izbornik što je Zoran Gobac rekao o Ivanu Baliću...

- Svi smo mi krivci, ne treba ni u koga upirati prstom - rekao je Goluža i pojasnio:

- Ovu reprezentaciju doživljavam kao obitelj i zato mislim da smo svi jednako krivi za poraze, baš kao što smo i svi bili zaslužni za pobjede proteklih godina.

Nekoliko puta ponovio je izbornik kako je sad najvažnije ostaviti prošlost iza sebe i gledati isključivo prema naprijed. A ispred nas je Poljska i borba za plasman do sedmog mjesta koje vodi u kvalifikacije za Olimpijske igre u Londonu.

- Poljska je jako dobra reprezentacija, imamo posla s pravim protivnikom. Imaju odlične igrače, golmana Szmala koji je na najvišoj razini, dobre pivote, krila... - nabrajao je izbornik.

Protiv Poljaka igramo u utorak u 18.15 sati, opet u tom nesretnom Malmöu, u kojem smo dosad pobijedili samo Rumunjsku i Australiju.

- Razočarani smo, nismo se baš naspavali noćas, ali ispred nas je odlična Poljska i moramo skupiti glave za tu utakmicu. Kad pobijedimo Poljsku i dođemo do petog mjesta, analizirat ćemo sve što se događalo – rekao je Blaženko Lacković i dodao:

- Imamo snagu, želju i volju, kao što smo imali i dosad. Ne preostaje nam ništa drugo nego dati sve od sebe da odigramo pravu, lijepu utakmicu.

Tužni Alilović: Teško se sad mogu iskupiti

Svi hvale poljskog golmana Szmala, a naš prvi golman izgleda kao da mu se svijet srušio.

- Sva trojica smo podbacili, ali Šego i Pešić nisu previše ni branili. Ja sam najviše podbacio na ovom SP-u i ne mogu taj loš dojam promijeniti u jednoj utakmici. Ali moramo pokušati još nešto napraviti, još me samo odlazak na Olimpijske igre može rasveseliti - rekao je utučeni Mirko Alilović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"