Obavijesti

Sport

Komentari 23

Nevjerojatni Russell Westbrook izjednačio je rekord M. Jordana

Nevjerojatni Russell Westbrook izjednačio je rekord M. Jordana
2

Playmaker Oklahoma Cityja Russell Westbrook nastavio je sa fantastičnim partijama, ostvario je sedmi uzastopni "triple double". Posljednji igrač koji je ubilježio sedam u nizu bio je legendarni Jordan

VIDEO

U noćašnjim utakmicama NBA lige najviše su pažnje privukli LeBron James, te Russell Westbrook koji je ostvario sedmi uzastopni "triple double".

Košarkaši Clevelanda slavili su protiv Miamija s 30 koševa razlike (114-84), a većinu posla odradio je trojac LeBron James, Kevin Love i Kyrie Irving.

LeBron James je upisao 27 poena, te po 8 skokova i asistencija, Kevin Love dodao je 28 koševa i 15 skokova, a Kyrie Irving 23 koša. Ujedno, LeBron James se probio na deveto mjesto najboljih strijelaca svih vremena s ukupno 27.315 koševa. Za dva poena je prestigao Elvina Hayesa, legendu Houstona i Washingtona iz 70-godina prošlog stoljeća.

Kod Miamija Derrick Williams ubacio je 17, a slovenski košarkaš Goran Dragić 15 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Playmaker Oklahoma Cityja Russell Westbrook nastavio je sa fantastičnim partijama, ostvario je sedmi uzastopni "triple double", 27 koševa, 10 asistencija i 10 skokova. No, unatoč tome njegova momčad je poražena od Houston Rocketsa sa 99-102. Posljednji igrač koji je ubilježio sedam "triple-doublea" u nizu bio je legenadarni Michael Jordan u sezoni 1988-89.

Ekipu Houstona do pobjede je predvodio James Harden s 21 košem, 9 skokova i 12 asistencija, dok je Eric Gordon dodao 17 poena. 

Charlotte Hornetsi su dobili Orlando Magic sa 109-88, a hrvatski dvojac u ekipi Orlanda Damjan Rudež i Mario Hezonja imali su indentičnu minutažu, 8 minuta i 28 sekundi. Rudež je upisao 9 poena i 2 skoka, a Mario Hezonja 3 koša, 2 skoka i 1 asistenciju, dok je prvi strijelac Orlanda bio Evan Fournier s 14 poena. Kod Charlottea Nicolas Batum i Michael Kidd-Gilchrist zabili su po 16 koševa.

Phoenix je u gostima svladao Los Angeles Lakerse sa 119-115 zahvaljujući odličnoj partiji Erica Bledsoea, koji je ubilježio 30 poena i 9 asistencija. Hrvatski centar Dragan Bender je u osam minuta ubacio 2 koša za Phoenix.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener