Sport

Komentari 27

Nexe potvrdio: Halil Jaganjac je potpisao na četiri godine...

Nexe potvrdio: Halil Jaganjac je potpisao na četiri godine...

Momčad iz Našica ove sezone misli ozbiljno. Najprije su na startu sezone prvi put u povijesti dobili Zagreb, a sada su im i oteli igrača kojeg 'plinari' love već godinama...

Dogovorili smo jedan od najvećih transfera za naš klub. Potpisali smo četverogodišnji ugovor s hrvatskim reprezentativcem Halilom Jaganjcem, pohvalio se RK Nexe novim igračem, potencijalno doista najvećim pojačanjem u povijesti kluba.

Da bi Halil Jaganjac (20) doista mogao doći u Našice prvi su javili makedonski mediji prije dva dana, a Nexe nije želio da se sve pretvori u sapunicu i dan kasnije na svojim je stranicama potvrdio veliki transfer.

'Ne treba trošiti previše riječi o kakvom se igraču radi, Halil je do sada igrao u Metalurgu iz Skopja, te bio najbolji strijelac prošlogodišnje sezone SEHA lige, ekipi će se pridružiti nakon reprezentativne stanke. Veselimo se njegovom dolasku u naš klub i jedva čekamo njegove prve utakmice u našem dresu', objavio je Nexe.

Reprezentacija se okuplja 22. listopada, utakmice sa Švicarskom i Belgijom igra 25. i 28. listopada, a nakon toga reprezentativci se vraćaju u svoje klubove. Prvu utakmicu za novi klub Halil bi trebao odigrati 31. listopada u Našicama protiv Vojvodine i već tada pokazati Slavoncima što od njega mogu očekivati.

A očekivati mogu puno. Halil je prošlu sezonu završio kao najbolji strijelac Seha lige sa 100 golova, postao najmlađi najbolji strijelac lige u povijesti, ove sezone bio je daleko najbolji igrač Metalurga, a činjenica da ga je još kao maloljetnika doveo PSG, da su ga tražili i Zagreb, i Veszprem, jasno pokazuje o kakvom se talentu radi. Uostalom, i Seha liga na svojim je stranicama ovo označila kao mogući transfer sezone.

Najčitaniji članci