Sport

Komentari 21

Neymar: 'Ma to je bila iznuda!' Pokazao fotke obnažene cure

Neymar: 'Ma to je bila iznuda!' Pokazao fotke obnažene cure

Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom, rekao je Neymar u objavi na Instagramu, gdje je objavio cijeli razgovor s djevojkom koja tvrdi da ju je silovao

To su nepravedne optužbe i, iznad svega, izloženost medijima jedne iznimno negativne situacije. Bio sam žrtva pokušaja iznude i to ću prijaviti policiji, oglasio se Neymar.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nogometaš PSG-a i zvijezda brazilske reprezentacije u objavi na Instagramu demantirao je optužbe djevojke koje su u subotu dospjele u javnost.

- Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom.

- Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sljedeći dan ništa se nije promijenilo. Nastavili smo razmjenjivati poruke. Tražila me i suvenir za svoje dijete.

Neymar je pokazao i niz poruka koje je razmjenjivao s djevojkom putem WhatsAppa, uključujući i fotografije nje u donjem rublju.

>>> Neymarovu objavu u cijelosti možete pogledati OVDJE.

- Morao sam ih objaviti kako bih dokazao da se ništa nije dogodilo - rekao je.

- Jasno je da je to bila zamka - rekao je nogometašev otac Neymar stariji.

Podsjetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svjedočenjem anonimne djevojke koja tvrdi da ju je nogometaš silovao.

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.

Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

Razmjenjivali su nježnosti, tvrdi se u dokumentu, a Neymar je potom navodno postao agresivan i seksualno je napastovao djevojku bez njena pristanka. Dva dana potom vratila se u Brazil i, emotivno potresena, bojala se izaći sa slučajem u javnost.

U Brazilu je nakon priznanja djevojke otvorena policijska istraga u postaji u gradu Santa Amaru koja bi trebala biti tajna, ali detalji slučaja ipak su iscurili u javnost.

Copa América počinje 14. lipnja, a Neymar je uoči prvenstva ostao bez kapetanske trake u brazilskoj reprezentaciji, koja je dodijeljena Daniju Alvesu. Dakle, i idućih će dana biti u žiži javnosti i bit će zanimljivo pratiti kako će se cijeli slučaj rasplesti.

Najčitaniji članci