Sport

Komentari 6

Neymar pati u izolaciji: Postao sam anksiozan zbog ovoga...

Neymar pati u izolaciji: Postao sam anksiozan zbog ovoga...

Stvarno mi nedostaje nogomet. Siguran sam da i navijači, također, žele vidjeti povratak nogometaša na terene. Nadam se kako će se to dogoditi što je prije, dodao je napadač brazilske reprezentacije i francuskog prvaka PSG-a

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Brazilac Neymar priznao je kako se bori s anksioznošću zbog epidemije korona virusa.

- Ne znajući kada se mogu vratiti na teren, izaziva mi anksioznost - napisao je Neymar na svojoj web stranici.

- Stvarno mi nedostaje nogomet. Siguran sam da i navijači, također, žele vidjeti povratak nogometaša na terene. Nadam se kako će se to dogoditi što je prije - dodao je napadač brazilske reprezentacije i francuskog prvaka PSG-a.

Sa svojim fanovima podijelio je i fotografiju s natpisom: "Još jedan dan, budi jak i budi siguran."

Brazilski majstor koji je prije dvije godine preselio iz Barcelone u PSG za rekordna 222 milijuna eura, izolaciju provodi na svom luksuznom imanju koje se nalazi u Mangaratibi, 100 km od Rio de Janeira.

Neymar je vilu prije četiri godine platio osam milijuna eura, a na posjedu se nalazi i teniski i odbojkaški teren, bazeni te heliodrom. Vrijeme u izolaciji ne provodi sam, nego je na imanje poveo i svoje najbliže prijatelje. (dk)

Najčitaniji članci