Obavijesti

Sport

Komentari 229

Neymar ponovno u suzama: Umalo sam ostao paraliziran

Neymar ponovno u suzama: Umalo sam ostao paraliziran
7

Da me pogodio samo dva centimetra sa strane, sada bih bio u invalidskim kolicima. Bilo je jako blizu, sami Bog me spasio, rekla je vječno uplakana brazilska zvijezda

VIDEO

Najveća zvijezda posrnule brazilske reprezentacije, 22-godišnji Neymar , obratila se novinarima na press konferenciji u Teresopolisu , u blizini Rio de Janeira . Prvo je to obraćanje javnosti nakon teške ozljede koju je zadobio na utakmici četvrtfinala protiv Kolumbije.

VIDEO

- Bilo tko tko gleda nogomet zna kako to nije bio običan prekršaj . Znam da će mnogi od vas reći da lako padam, ali u tom se trenutku nikako nisam mogao zaštititi. Ne vjerujem da je to Zuniga napravio namjerno, ali mislim da se mogu ovako braniti - rekao je Neymar, a onda briznuo u plač :

- Da me pogodio samo dva centimetra sa strane, sada bih bio u invalidskim kolicima . Bilo je jako blizu, sami Bog me spasio. Teško mi je pričati o tome. Ne mrzim Zunigu, oprostio sam mu čim me nazvao idući dan i ispričao se. Rekao mi je da to nije namjerno napravio i ja mu želim sve najbolje. Neka ga Bog blagoslovi - objasnio je uplakani Neymar te se osvrnuo i na debakl ' selecaa ':

- Prije početka turnira sam rekao da krećemo zajedno i zajedno ćemo završiti. Drago mi je što sam ponovno ovdje s ostatkom reprezentacije iako ovo nije najljepši period . Samo smo mi odgovorni za ovaj povijesni poraz . Ne mogu objasniti što se dogodilo. Bilo je to potpuno pomračenje . Ne razmišljam o tome što bi bilo da sam ja bio na terenu. Mislim da bi popis od 23 igrača za SP bio 99% isti kada bi ga ponovno slagali. Samo zato što nismo osvojili trofej, ne možemo reći da nitko ne valja. No, meni je ovo bio jedan od najgorih tjedana u životu . Jedino što me uvijek oraspoložilo su brojne poruke podrške - rekao je vječno uplakani Neymar koji je na obraćanje s javnošću stigao bez štaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 229
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!