Sport

Komentari 8

Neymar žestoko partijao prije utakmice pa otpao zbog ozljede

Neymar žestoko partijao prije utakmice pa otpao zbog ozljede

Može se igrati i s blagim bolovima u mišiću, a čak i sa bolnim stopalom. Ali onaj tko ima takve bolove u aduktoru ili mišiću ne pleše tako, rekao je voditelj emisije u kojoj su objavili fotografije Neymara sa zabave

Prošlog vikenda, uoči kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2022. protiv Argentine (0-0), brazilski reprezentativac i napadač PSG-a Neymar (29) viđen je na zabavi u Sao Paulu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neymar

Neymar je propustio utakmicu zbog ozljede aduktora, ali to ga nije spriječilo da ne ode u noćni izlazak. 
Brazilska emisija 'Os donos da bola'  objavila je Neymarove fotografije, a voditelj je komentirao kako se s 'ozljedom aduktora može igrati'. 

- Može se igrati i s blagim bolovima u mišiću, a čak i sa bolnim stopalom. Ja sam svoje slomio i moguće je igrati, ali onaj tko ima takve bolove u aduktoru ili mišiću ne pleše tako - rekao je. 

Neymar je prije tri jedna u jednom intervju za brazilski YouTube kanal 'Fuir Clear' odgovorio na kritike da se previše zabavlja i premalo trenira. 

FIFA World Cup 2018 / Quarter-finals / Brazil - Belgium 1-2

- Ljudi stalno pokazuju nepoštovanje kad govore: 'Neymar ne pazi na sebe, Neymar ovo, Neymar ono'. Kako sam onda opstao 12 godina na najvišoj razini nogometa ako ne pazim na sebe? To nitko ne pita. Naravno da pazim na sebe. Imam svog fizioterapeuta i osobnog trenera koji su sa mnom gotovo 24 sata. Zašto mislite da su tu, da ne radimo ništa? - zapitao se Neymar pa dodao:

- Izlazim kad mogu. Volim izaći kad znam da sljedećeg dana nemam trening. Neću prestati s izlascima. U čemu je problem? Odgovaram za ono što radim na terenu, ne za ono što se događa van terena. 

Najčitaniji članci