Obavijesti

Sport

Komentari 0

NHL: Pittsburgh Penguinsi izbacili Philadelphiju

NHL: Pittsburgh Penguinsi izbacili  Philadelphiju
1

Iako su gubili 3-0, Pittsburgh Penguinsi su uspjeli preokrenuti rezultat i na krilima dvostrukog strijelca Sidneyja Crosbyja pobijedili Flyerse 5-3

VIDEO

U tri odigrane utakmice doigravanja u NHL ligi samo je Pittsburgh upisao gostujuću pobjedu. U Philadelphiji je bilo 5-3, što je Penguinsima bilo dovoljno za okončanje serije.
Pittsburgh, koji je eliminirao ovog istog protivnika u konferencijskom finalu prošle godine, još uvijek ne zna protiv koga će se boriti u drugom krugu konferencije, nakon što su s 4-2 okončali uvodnu seriju. I dok Penguinsi čekaju protivnika, Philadelphia će morati pričekati novu priliku da se upuste u borbu za Stanley Cup kojeg su posljednji puta osvojili 1975. godine.
Nije Flyersima ovaj puta pomoglo niti 3-0 vodstvo koje su uživali u trećoj četvrtini. Fedotenko, Eaton, Gonchar i dvostruki strijelac Sidney Crosby odredili su daljnji smjer utakmice u korist svoje momčadi.
San Jose, najbolja momčad Zapadne konferencije iz osnovnog dijela lige, ipak, je još u prilici da će doći do konačne nagrade krajem sezone. Pobjedom 3-2 ostvarenom protiv Anaheima u produžetku utakmice smanjili su zaostatak za suparnicima na 3-2. Gol odluke postigao je Patrick Marleau na asistenciju Joea Thorntona, strijelca i dvostrukog asistenta u ovoj utakmici. U ponedjeljak će Sharksi na gostujućem ledu tražiti sedmu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju