Obavijesti

Sport

Komentari 17

Izbornik Portugala iznenadio sve. Ni Messi, ni Haaland, za njega je najbolji jedan Hrvat!

Izbornik Portugala iznenadio sve. Ni Messi, ni Haaland, za njega je najbolji jedan Hrvat!

Marcelo Brozović predstavlja stil igre koji je Hrvatska gajila tijekom Svjetskog prvenstva i koji se treba pokazivati budućim generacijama nogometaša. On predstavlja fenomenalnu generaciju Hrvata, objasnio je Roberto Martinez

VIDEO

Kod Marcela Brozovića nećete vidjeti neki čarobni dribling ili atraktivan potez koji će se vrtjeti po društvenim mrežama. Možda neće zabijati svaku utakmicu i donositi pobjede, ali on je jedan od onih bez kojeg klubovi ne mogu. Dirigent koji upravlja orkestrom i velemajstor koji sve vidi na terenu. I to je prepoznao jedan od najboljih trenera na svijetu. Dok su svi dvojili između Lea Messija i Erlinga Haalanda, on je izabrao Hrvata!

Pokretanje videa...

Kamp 'vatrenih' Mark Brandenburg 00:58

Leo Messi je drugu godinu u nizu odnio nagradu The Best, za najboljeg nogometaša svijeta u izboru Fife, no najbolji igrač svijeta u očima izbornika Portugala Roberta Martineza je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović! Iza Broza su Bernardo Silva i Lionel Messi, a španjolski trener objasnio je zašto je nogometaša Al-Nassra stavio na prvo mjesto. Njegov izbor iznenadio je mnoge.

- Marcelo Brozović je imao interesantnu sezonu. Odigrao je jako dobro finale Lige prvaka i mali detalj što trofej nije osvojen je nebitan. On predstavlja stil igre koji je Hrvatska gajila tokom Svjetskog prvenstva i koji se treba pokazivati budućim generacijama nogometaša. On predstavlja fenomenalnu generaciju Hrvata - poručio je Martinez.

Luka Modrić stavio ga je na treće mjesto, a izbornik Zlatko Dalić opet nije glasao iz bojkota prema Fifi koja, smatra on, ne poštuje hrvatsku reprezentaciju i njezine nogometaše. 

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.

Oduvijek je poštovao Hrvatsku i divio se svemu što je napravio Zlatko Dalić, a njih dvojica su i veliki prijatelji, što je jednom prilikom otkrio portugalski izbornik. Sada je Brozu odao veliko priznanje.

Zenica: Trening nogometne reprezentacije Portugala

Marcelo je ljetos otišao iz Intera nakon osam godina i potpisao za Al-Nassr gdje zarađuje godišnje 30 milijuna eura i igra s Cristianom Ronaldom. Osigurao je egzistenciju obitelji, ali mnogi su smatrali kako se transferom u Saudijsku Arabiju oprostio od ozbiljne karijere.

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Ahli

Za sada se to nije ispostavilo točnim, Broz je i dalje jedan od ključnih članova naše reprezentacije i veliki adut za predstojeće Europsko prvenstvo koje se igra u Njemačkoj. A vjerujemo kako će ga Martinezove riječi samo ohrabriti i potaknuti da nastavi istim putem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše