Sport

Komentari 0

Nick opet luduje: Poruči curi da izađe iz mog odjeljka na tribini!

Nick opet luduje: Poruči curi da izađe iz mog odjeljka na tribini!

Imao je australski tenisač Nick Kyrgios manjih problema na početku meča protiv Portugalca Ferreire Silve pa je u jednom trenutku nekome iz svog tima poručio da makne djevojku s tribine. Na kraju je slavio 6-4, 6-4, 6-4

Nakon poraza od našeg Borne Ćorića u Melbourneu, Nick Kyrgios (25, ATP 47.) bio je uspješniji na otvaranju Australian Opena. Domaći je tenisač sa tri puta po 6-4 bio bolji od Frederica Ferreire Silve (25, ATP 184.). Imao je manjih problema na startu meča i zaostajao s 2-0 u gemovima, a Silva je nakon toga imao i tri gem lopte za 3-0 koje nije iskoristio.

U istom je gemu Kyrgios imao čak sedam break lopti, a nakon 'muke' je uspio breakati Portugalca. Mislio je da mu ipak neće trebati toliko dugo jer je malo prije breaka pogodio solidan forhend, ali je Portugalac vratio dijagonalu točno na crtu. Nije se Nick previše nervirao, ali je zato poručio prema tribinama.

- Reci svojoj curi da izađe iz mog odjeljka na tribini! 

Bila je to poruka za nekoga iz člana stručnog stožera u Australčevom 'boxu', a nakon te poruke Nick je došao do breaka i vratio se u set koji je na kraju pobijedio sa 6-4 kao i preostala dva. U sljedećem će kolu Kyrgios igrati protiv Francuza Uga Humberta (22, ATP 32.).

Najčitaniji članci