Obavijesti

Sport

Komentari 42

Pali motore! Hajdukovu dvojcu Primorac je baš legao, a bivši predsjednik gledao ih s tribina

Pali motore! Hajdukovu dvojcu Primorac je baš legao, a bivši predsjednik gledao ih s tribina
9

Nisu slučajno baš Jairo i Caktaš kreirali gol za vodstvo. I na zagrijavanju su izgledali sjajno, godila im je promjena trenera. Nametnuo se Boro Primorac autoritetom, ali i očinskim odnosom, strogim, ali poštenim

VIDEO

Nekoliko desetaka policijskih službenika osiguravalo je prostor oko stadiona u Kranjčevićevoj, gdje su Lokomotiva i Hajduk igrali zaostalu utakmicu 9. kola HNL-a. Zlu ne trebalo, ali, nasreću, ispred stadiona je bila kamilica.

Na terenu je to, pak, izgledalo puno dinamičnije. Uostalom, na to su nas u nekoliko zadnjih međusobnih utakmica naviknuli ovi klubovi. Hajduk je pobijedio 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Proslava rođendana Torcide

Pokretanje videa...

Torcida proslava 01:01

Goran Tomić je odlučio standardizirati zadnju liniju. Ponovno se u prvih 11 našao bivši grčki reprezentativac Kyriakos Papadopoulos, izgledao je dobro, ali morat će se on i kapetan Denis Kolinger dogovoriti tko će postavljati suigrače. U jednoj situaciji bilo je to posebno komično. Vikao je Kolinger Karačiću da pritisne protivnika, a Grk tražio da se ovaj vrati.

Već u 12. minuti Hajduk je poveo akcijom dvojice najkritiziranijih. Jairo je sjajno odgodio ubačaj, pravovremeno odigrao za Miju Caktaša, a veznjak Hajduka iz drugog plana zabija za 1-0.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk odigrali zaostalo 9. kolo HT Prve lige

Tomić je promatrao bez riječi, okrenuo se prema tribini, raširio ruke i kao da je htio poručiti - što je meni ovo trebalo...

Nisu slučajno baš Jairo i Caktaš kreirali gol za vodstvo. I na zagrijavanju su izgledali sjajno, godila im je promjena trenera. Nametnuo se Boro Primorac autoritetom, ali i očinskim odnosom, strogim, ali poštenim.

- Baš nam nedostaje Aliyu - kazali su ljudi iz Lokomotive Chagi, bivšem nogometašu Dinama, danas skautu kluba s Kajzerice, koji je spomenutog nigerijskog napadača doveo u klub.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk odigrali zaostalo 9. kolo HT Prve lige

To sigurno nije čuo drugi Lokomotivin napadač, Albanac Indrit Tuci, ali u drugom poluvremenu odigrao je puno bolje, uostalom kao i cijela momčad Lokomotive. U 56. tukao je Francesco Tahiraj iz neposredne blizine, skinuo je to Josip Posavec, ali odbijenu loptu u gol je pospremio spomenuti Tuci. Albanska veza. Posebno je emotivno gol proslavio Tahiraj, koji je u "lokose" došao baš iz Hajduka. 

Vikao je Posavec suigračima da "upale motore", glasnice je gubio i trener Primorac i na kraju se to isplatilo. U 90. minuti ponovno se ukazao Caktaš i zabio.

Spomenimo i kako je za Lokomotivu samo minutu prije tog gola za 2-1 ušao Nikica Jelavić, bivši hrvatski reprezentativac. Debi neće pamtiti po dobromu.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk odigrali zaostalo 9. kolo HT Prve lige

Iako je Hajduk došao do pobjede, puno je upitnika u igri "bilih". Morat će netko objasniti zašto su igrači Hajduka pali u drugom poluvremenu. To, vjerujemo, neće biti Primorac. U službenom zapisniku nije navedeno njegovo ime kao glavnog trenera Hajduka, tu je tek pomoćni trener Toni Golem

To, dakako, znači da Primorac nema trenerski ugovor i da je samo privremeno rješenje te da će se nakon odrađene misije vratiti na mjesto šefa škole nogometa splitskoga kluba.

Utakmicu je iz lože pratio predsjednik Lukša Jakobušić, a društvo mu je pravio Marin Brbić, bivši predsjednik kluba, koji je s Jakobušićem u dobrim odnosima.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu