Obavijesti

Sport

Komentari 28

Kalinićeva medalja HNS-u će služiti kao izložbeni primjerak

Kalinićeva medalja HNS-u će služiti kao izložbeni primjerak
1

Nisam htio medalju jer nisam igrao i nisam pomogao ostvariti taj veliki rezultat Hrvatske. Sada me čekaju novi izazovi. Što je bilo, bilo je, rekao je Kalinić u ponedjeljak na predstavljanju u Madridu

VIDEO

S obzirom na to da se Nikola Kalinić zahvalio na medalji, ona će ostati u posjedu Hrvatskog nogometnog saveza koji će je izlagati kada i gdje to bude prigodno, odgovorili su iz HNS-a na upit Tportala o sudbini Kalinićeve medalje.

Rasplet je to situacije, koja je započela tako što je Nikola Kalinić odbio ući u igru krajem utakmice Hrvatske protiv Nigerije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, žaleći se na bolove u leđima. 

Izbornik Zlatko Dalić odlučio ga je poslati kući, čime je Hrvatska ostala na 22 igrača, koji su došli do povijesnog srebra:

- Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući u drugom poluvremenu, ali rekao je da nije spreman ući.  Osjetio je problem s leđima. To se dogodilo i protiv Brazila i na treningu jučer nije bio spreman. To sam mirno prihvatio. Tri puta nije bio spreman, ja trebam spremne i zdrave igrače i odlučio sam da se vrati doma - obrazložio je tada Dalić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kalinić je u ponedjeljak predstavljen kao novi igrač Atletico Madrida, kamo je prešao iz Milana. Na predstavljanju je prvi put prokomentirao cijeli slučaj:

Kalinić: Bila je to odluka Dalića koji nije htio računati na mene
Kalinić: Bila je to odluka Dalića koji nije htio računati na mene

- Nisam htio medalju jer nisam igrao i nisam pomogao ostvariti taj veliki rezultat Hrvatske. Sada me čekaju novi izazovi. Što je bilo, bilo je - rekao je Nikola.

Igrači su htjeli da medalja pripadne njemu, ali ovako će ona ipak ostati u Hrvatskom nogometnom savezu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića