Obavijesti

Sport

Komentari 50

'Nije lako nakon dva poraza, ali u Rijeku idemo po prvo mjesto'

'Nije lako nakon dva poraza, ali u Rijeku idemo po prvo mjesto'
1

Respektiram Rijeku koja je s razlogom tu gdje je. Imaju bod prednosti, neporaženi su i sigurno će pred svojim navijačima ići po pobjedu protiv nas, kaže Cico

VIDEO

Nogometaši Dinama nakon Lige prvaka okreću se HNL-u i derbiju s Rijekom.

- Nakon utakmice s Lyonom okrenuli smo se prvenstvu i pripremama za derbi s Rijekom. Kao što naglašavam cijelo vrijeme, domaća su nam natjecanja jako važna i željeli bismo ponovno krenuti u pozitivan niz kakav smo imali do Osijeka - rekao je trener Dinama Cico Kranjčar.

Težak raspored u rujnu 'modri' nastavljaju derbijem na Rujevici u nedjelju u 19 sati. U Rijeku stižu s dva poraza bez postignutog gola, od Osijeka 0-1 i Lyona 0-3.

- Naravno da nije lako kad ovaj težak ciklus utakmica otvoriš uz dva poraza, ali vjerujem da se možemo vratiti na naš put i pokazati igru koju smo imali kroz kvalifikacije i prvi dio prvenstva.

Nakon osam kola Rijeka je vodeća s bodom prednosti pred Dinamom i Osijekom.

- Respektiram Rijeku koja je s razlogom tu gdje je. Imaju bod prednosti, neporaženi su i sigurno će pred svojim navijačima ići po pobjedu protiv nas. Mi ćemo isto tako tražiti sva tri boda i dati sve od sebe da ispravimo posljednje rezultate ovom utakmicom u nedjelju. Neće biti lako i gostovanja u Rijeci su uvijek neugodna, ali trebamo tražiti pozitivan rezultat i preuzeti vodeće mjesto u prvenstvu. Ne smijemo zanemariti jaki Osijek koji nam je za petama i ima isti broj bodova kao i mi. Oni će isto sigurno u ovom kolu protiv Splita dati sve od sebe da se približe vrhu ili možda čak i preuzmu vrh. Upravo zato mi se trebamo vratiti na razinu na kojoj smo bili, motiva nam za ovu utakmicu ne nedostaje i vjerujem da igrači jako žele ostvariti dobar rezultat na Rujevici.

U momčad se vraća kapetan Antolić koji je propustio gostovanje kod Lyona.

- Što se tiče momčadi, vidjet ćemo tko će zaigrati u početnom sastavu. Imamo još vremena, nakon treninga ćemo znati više. S nama je ponovno kapetan Antolić koji je nažalost propustio Lyon, ali bit će u kadru za Rijeku - zaključio je Cico.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome