Obavijesti

Sport

Komentari 46

Nijemci oduševljeni Olmom: Zabio klasan gol, vatren igrač

Nijemci oduševljeni Olmom: Zabio klasan gol, vatren igrač
1

Dani je bio dobar na malo defenzivnijoj poziciji nego što je uobičajeno. Zabio je lijep gol i pokazao da je jako dobar igrač. Vjerujem da će se svi ubrzo u to uvjeriti, rekao je trener Leipziga o Daniju Olmu...

VIDEO

Ono što su tražili, to su i dobili. Točno 45 minuta i dvije utakmice trebale su Daniju Olmu (21) da zabije prvi gol za Leipzig. Sjajni Španjolac stigao je krajem prijelaznog roka za 18,5 milijuna eura, trener Julian Nagelsmann ga je htio pod svaku cijenu jer je i sam svjestan koliko potencijal ima Dani, a taj potencijal je polako počeo pokazivati i u Njemačkoj. 

Pokretanje videa...

02:18

Prvo je za vikend debitirao pogodivši stativu u remiju protiv Bayer Leverkusena (2-2), a protiv Eintrachta je zaigrao od 46. minute i u 68. zabio za 2-1, no njegova momčad je na kraju izgubila 3-1, ali španjolski dijamant je ostavio jako dobar dojam. Ulaskom njega i Tima Wernera, Leipzigova igra dobila je dimenziju više, bili su bolji na terenu, ali nisu uspjeli potpuno preokrenuti.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Eintracht Frankfurt - RB Leipzig

U posljednje dvije utakmice dobio je priliku s klupe, ali sljedeću protiv Bayerna Münchena bi vrlo lako mogao započeti od prve minute. Leipzig se nalazi u krizi, imaju dva poraza i remi u posljednje tri utakmice. Imali su četiri boda više od Bavaraca, ali sada je Bayern ispred njih bodom više. 

Dani je, prema Sofascoreu, imao ukupno 17 točnih dodavanja što mu donosi točnost od 81 posto, tri udarca na gol, a to sve mu je donijelo ocjenu 7.1. Njegovom igrom su bili oduševljeni i njemački mediji, a u listu Leipziger Volkseitzung bio je najbolje ocijenjeni igrač Leipziga (2).

RB Leipzig - Borussia Mönchengladbach



- Ušao je u drugom poluvremenu, zabio klasan gol, ne zna se gdje je opasniji, vatren igrač - napisali su.

Trener Julian Nagelsmann inzistirao je na njegovom dolasku, a sada može uživati.

RB Leipzig - Borussia Mönchengladbach

- Dani je bio dobar na malo defenzivnijoj poziciji nego što je uobičajeno. Zabio je lijep gol i pokazao da je jako dobar igrač. Vjerujem da će se svi ubrzo u to uvjeriti - rekao je trener Julian Nagelsmann. Dani je u drugom poluvremenu ušao umjesto Haidare i igrao na lijevom krilu, što baš i nije njegova primarna pozicija.

Kada se sve pogleda, Nijemci su ga dobili za pravu 'siću'. Vrijednost na Transfermarktu mu je 35 milijuna eura, spominjale su se razne cifre koje će dobiti 'modri', a na kraju su razgovori između njemačkog i hrvatskog kluba stali na 19 milijuna eura uz razne bonuse. 

Njegova era u Bundesligi tek je počela, a ne sumnjajte kako će tek sad pokazati svoj puni sjaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika