Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Nikad nisam više zabio, ali nikad nisam ni više igrao...'

'Nikad nisam više zabio, ali nikad nisam ni više igrao...'
1

Željko Musa (24), pivot hrvatske reprezentacije, zabio je Australiji osam golova i za takav doseg dobio nagradu za igrača utakmice. Igoru Voriju stigla je prava pomoć

VIDEO

Nagrada IHF-a za najboljeg igrača utakmice ide igraču s brojem 21... Ne, oprostite, s brojem 28, zabunio se službeni spiker u dvorani u Malmöu nakon utakmice protiv Australije.

- Igrač utakmice je Željko Musa! - uzviknuo je koju sekundu poslije.

Hrvatski pivot je, sav začuđen, pogledavao oko sebe, nasmiješio se i krenuo po nagradu. Suigrači su, sa širokim osmjesima na licu, gromoglasnim pljeskom ispratili Musu tih nekoliko koraka.

- Ma nisam glumio, zaista sam se iznenadio - odgovorio je Musa na šalu da je dobro odglumio iznenađenje kad su ga prozvali.

- Drago mi je da smo pobijedili, ali drago mi je i što sam ja igrač utakmice - nasmijao je Musa u press centru čak i izbornika Golužu, koji ga je potapšao po ramenima.

Našeg dobroćudnog diva svi u reprezentaciji vole, a voli ga i Goluža. Pogotovo kad je riječ o obrani, Musa je bitan faktor. Visok, izuzetno snažan, beskompromisan. U svom klubu, Trimu iz Trebnja, dvometraš Musa igra i obranu i napad, često i zabija. U reprezentaciji nikad prije nije zabio osam golova. Australcima jest.

- Ne, nikad nisam zabio više za repku. Ali nikad nisam ni više igrao nego ovoga puta - kaže Željko, rođeni Mostarac koji je karijeru počeo u zagrebačkom Medveščaku.

Nisu ga nesretni Australci mogli zaustaviti, okretao ih je kako je želio, dojam s tribine govorio je da bi ih mogao i nositi u zubima da zatreba.

- Istina je, nisu baš nešto. Ali važno je da smo odmorili najvažnije igrače - rekao je Musa.

U Sloveniji vodi veliku bitku sa suigračem iz reprezentacije, Mirko Alilovićem. Njegov Trimo ima čak osam bodova prednosti ispred Mirkova Celja, Liga prvaka iduće sezone je realnost.

- Čim se vratimo sa SP-a, nakon tjedan dana, igrat ćemo protiv njih - već gleda unaprijed Musa.

- U klubu mi je odlično, uživam, imam dobrog trenera i veliku minutažu. Ne znam što bi još mogao poželjeti - dodao je Musa.

On i ne mora ništa više željeti, ali zato bi Igor Vori mogao poželjeti da Musa pomogne kad god zatreba. Australija nije mjerilo, no sad će barem biti više samopouzdanja ako zatreba... A moglo bi zatrebati, puno je još utakmica pred Hrvatskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao