Obavijesti

Sport

Komentari 2

Niko Kovač: Da imam momčad za naslov, ne bismo izgubili...

Niko Kovač: Da imam momčad za naslov, ne bismo izgubili...
4

Moramo pronaći način da izlazimo iz visokog presinga, nisu nam dali disati. Skidam kapu Strasbourgu. A bilo nam se i teško pripremiti za utakmicu jer nismo znali kako će igrati, rekao je Niko

VIDEO

Bilo je još tamo predbožićno vrijeme, 16. prosinca. Monaco je upisao i treći uzastopni poraz, sva tri od konkurenata u borbi za Europu: Lille, Marseille pa Lens. A sve to nedugo nakon pobjede nad PSG-om.

E, taj potaz od Lensa 16. prosinca bio je posljednji Kovačevog Monaca do jučer, 3. ožujka.

Pokretanje videa...

Niko Kovač u Monacu 03:25

Sa osmog mjesta došao je uzlet do četvrtog s 11 pobjeda i dva remija, bez poraza. Rušio je i Montpellier i Marseille i još jednom PSG. Ali sinoć nije uspio Strasbourg. Kad su u Monte Carlu krenule priče o Ligi prvaka, stiglo je prizemljenje. Od te pozicije momčad ipak dijeli još pet bodova.

- Nismo igrali kao inače. Strasbourg je sjajna momčad i igrala je odlično. Moramo se pomiriti s tim. S druge strane, ako već ne možemo pobijediti, ne smijemo izgubiti, tako, golom u zadnjoj sekundi. Ali Strasbourg je zaslužio pobjedu jer imao je više prilika - rekao je Niko Kovač nakon poraza 1-0.

Ligue 1 - AS Monaco v Paris St Germain

Prvog nakon dva mjeseca.

- Bili smo jako dobri u zadnja dva mjeseca, stvarno igramo dobro. Ali nemam momčad za osvojiti naslov ove godine. Inače ne bismo izgubili nego bismo remizirali ili pobijedili - dodao je bivši hrvatski izbornik.

Jeste li zabrinuti?

Ligue 1 - AS Monaco v OGC Nice

- Rekao sam igračima u svlačionici da je to bila nesreća, ali ne možete doći u Strasbourg i misliti da ćete lako pobijediti. Nadam se da je to bio samo nesretan slučaj, loš dan. Moramo se brzo opet mobilizirati, dolazi nam derbi s Nicom (ponedjeljak, Kup, nap. a.) pa Lille (Ligue 1, 14. ožujka, nap. a.) - navodi Kovač.

Ali jučerašnji mu je poraz malo i otvorio oči:

- Moramo pronaći način da izlazimo iz visokog presinga, nisu nam dali disati. Skidam kapu Strasbourgu. A bilo nam se i teško pripremiti za utakmicu jer nismo znali kako će igrati (bez važnih veznjaka Sissoka i Aholoua, nap. a.) - zaključio je Kovač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu