Obavijesti

Sport

Komentari 40

Niko Kranjčar će igrati protiv Milana: 'Ispunit će mi se san...'

Niko Kranjčar će igrati protiv Milana: 'Ispunit će mi se san...'
8

ZASLUŽIO JE Harry Redknapp shvatio je da ne može bez hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara. Niko će u osmini finala Lige prvaka protiv Milana zagrati u prvih 11

VIDEO

Nisam siguran hoće li se Bale oporaviti od ozljede, ali to nema nikakve veze s Kranjčarom. Čak i ako se Bale nekakvim čudom oporavi i zaigra, negdje ću pronaći mjesto za Niku. Zaslužio je, rekao je trener Tottenhama Harry Redknapp uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Milana. U nepuna dva tjedna Niko je od transfer-liste dogurao do startne postave protiv sedmerostrukog europskog prvaka Milana. Dva spektakularna pobjednička gola u posljednje dvije utakmice potpuno su promijenila Nikin status u klubu.

- Osim što je sjajan nogometaš, Niko je vrijedan. Nakon svakog treninga ostaje na terenu i neumorno vježba udarce. Jedan takav mogli ste vidjeti prošli vikend u pobjedi protiv Sunderlanda - dodao je Redknapp.

Engleskog trenera u Milanu čeka vrlo težak posao jer osim Balea upitan je Rafael van der Vaart, a na San Siru sigurno neće zaigrati Luka Modrić.

U takvoj situaciji Redknappu još više znači sjajno raspoloženi Kranjčar.

- Nadam se da ću zaigrati protiv Milana. Istrčim li na San Siru, ispunit će mi se san - rekao je Kranjčar.

Iako je u prvoj fazi Lige prvaka zabio samo sedam golova, Milan englesku momčad dočekuje u sjajnoj formi. Prošli je vikend bez većih napora pobijedio Parmu 4-0, već tjednima je vodeći u Italiji, a Tottenhamove poteškoće s ozljedama iskusni “rossoneri” sigurno će znati iskoristiti.

- Dok igramo ovako dobro, nitko nam ne može ništa. Sjajna smo momčad i mislim da možemo osvojiti puno trofeja u ovoj sezoni - optimističan je Cassano. Zadnji put Milan je pobijedio neku englesku momčad prije tri godine, Liverpool u finalu LP-a. Sljedeću čekaju pet utakmica.

'Raul i Huntellar su velike zvijezde, ali možemo ih dobiti'

Čelnici Valencije nisu bili presretni vidjevši da će u osmini finala igrati protiv Schalkea. Najviše zbog neugodne tradicije... U posljednjih šest domaćih utakmica u Ligi prvaka protiv njemačkih klubova Valencia niti jedanput nije pobijedila. “Šišmiši” su pet puta odigrali neriješeno i jedanput izgubili.

- Raul i Klaas-Jan Huntelaar zvijezde su Schalkeove momčadi, ali Farfan također nije loš, no možemo ih izbaciti u dvije utakmice. Najvažnije da nam ne zabiju gol pred domaćim navijačima na Mestalli. Prekinut ćemo tu crnu seriju protiv njemačkih klubova - rekao je stoper Ricardo Costa.

Milan protiv Engleza - 30 utakmica, 10 pobjeda, 10 remija, 10 poraza, gol-razlika 37-34

Tottenham protiv Talijana - 5 utakmica, 2 pobjede, 1 remi, 2 poraza, gol-razlika 9-9

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom