Sport

Komentari 2

Niko ostao bez Perišića: Ivana je 'pokosila' viroza, neće igrati

Niko ostao bez Perišića: Ivana je 'pokosila' viroza, neće igrati

Niki Kovaču je cilj imati Perišića spremnog i zdravog za utorak i utakmicu Lige prvaka protiv Tottenhama, a ne želi riskirati i da se viroza proširi ostatkom svlačionice. Zbog toga Ivan neće igrati protiv Paderborna

Sezonska prehlada i različite viroze prave probleme mnogim ljudima posljednjih dana, a problemi koje donosi promjena vremena u kombinaciji s alergijama nije zaobišla ni Ivana Perišića.

Za vikend je zabio gol u pobjedi protiv Kölna, a sada ga neće biti u subotnjoj utakmici s Paderbornom (15.30 sati). Naš reprezentativac u petak se požalio na prehladu i nije mogao odraditi posljednji trening pred utakmicu, a kako bi se što prije oporavio nije ni otputovao s momčadi na gostovanje. 

Naravno, Niki Kovaču je cilj imati Perišića spremnog i zdravog za utorak i utakmicu Lige prvaka protiv Tottenhama, a ne želi riskirati i da se viroza proširi ostatkom svlačionice i napravi probleme i drugim igračima.

Zbog ozljeda Kovač ne može računati na Leona Goretzku i Jann-Fietea Arpa, a dobra je vijest povratak Davida Alabe koji je spreman za igru.

Ivan Perišić je o dolaska u Bayern iz Intera odigrao četiri utakmice, zabio dva gola i dva puta asistirao. Osim Kölnu, zabio je i Mainzu protiv kojeg je krajem kolovoza imao i jednu asistenciju, a gol suigraču je namjestio i na otvaranju Lige prvaka u utakmici s Crvenom Zvezdom.

Najčitaniji članci