Obavijesti

Sport

Komentari 38

Nikola Kalinić: Petr Čech nas sigurno nikad neće zaboraviti

Nikola Kalinić: Petr Čech nas sigurno nikad neće zaboraviti
1

SIROTI GOLMAN ČEŠKE Nikola Kalinić, Eduardo da Silva i Ivo Iličević zabili su četiri gola Petru Čechu, golmanu londonskog Chelseaja i jednom od najboljih ikad...

VIDEO

Premda uživa ugled jednog od najboljih golmana na svijetu, čuvara mreže Chelseaja i češke reprezentacije Petera Čecha “kockasti” su izbušili ko staru kantu. Zadnji put “poker golova” primio je prije dvije godine, u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Liverpoola. 

- Super, sad će pamtiti i Hrvate - nasmijao se dvostruki strijelac Nikola Kalinić i dodao: 

- Nije njemu lako zabiti ni jedan, a kamoli četiri. No nije kriv ni za jedan. Dobro, možda za četvrti. Izašao je daleko u polje s loptom. Ali dogodi se i najboljima, a on je sigurno jedan od najboljih na svijetu. Tim je ova naša visoka pobjeda još vrednija.

Kalinić je Česima zabio dva, a u pet reprezentativnih nastupa ukupno je dao tri gola.

- U dobroj sam formi od početka sezone. Super sam se osjećao, a i Srna i Dujmović dvaput su mi idealno asistirali. Konkurencija u napadu je zaista jaka i treba se dokazivati svaki put. Drago mi je da sam dobro igrao na otvaranju novog stadiona u Puli. Ovdje sam na posudbi proveo šest mjeseci i Pula mi je ostala u lijepu sjećanju. Nadam se da sam i ja njoj - kaže centarfor Blackburna, koji je jučer “zaglavio” u zračnoj luci Pleso. 

Otkazan mu je let zbog magle, pa je vrijeme kratio razgovarajući s prijateljima.

- Žao mi je što u nedjelju nećemo moći zajedno u Splitu proslaviti stoti rođendan Hajduka. Zovu me, nagovaraju da dođem, ali Blackburn putuje na petodnevni zajednički odmor u Dubai i moram biti u tom zrakoplovu. 

Eduardo je zabio nakon 452 dana

Kad sam posljednji put zabio? Uh, čekajte malo... Ha, ha bilo je davno, pokušavao se prisjetiti posljednjeg reprezentativnoga gola Eduardo da Silva. Bilo je to 14. studenog 2009. u susretu protiv Lihtenštajna. Zabio je tada dva gola.

- Osjećam se dobro iako mi nedostaje svježine. Počeli smo dobro, poveli 2-0, no u prvom dijelu nismo igrali baš najbolje. Puno smo griješili - rekao je Eduardo da Silva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome