Obavijesti

Sport

Komentari 74

Nikola Karabatić ide na sud: Optužili su ga za namještanje!

Nikola Karabatić  ide na sud: Optužili su ga za namještanje!
5

Rukometaš Montpelliera odgovarati će pred sudom zbog sumnje u namještanje utakmice protiv Rennesa. Prijeti mu pet godina zatvora. Još ih je petero optuženo

VIDEO

Nikola Karabatić nije uvjerio istražitelje da se samo kladio. Ako mu dokažu da je namjestio utakmicu Rennes - Montpellier, prijeti mu pet godina zatvora.

Optužnica za namještanje podignuta je i protiv Nikolina brata Luke te protiv Mladena Bojinovića, Primoža Prošte i Samuela Honrubije. Na sud će morati i djevojke braće Karabatić, Geraldine Pillet i Jeny Priez, koje su u kladionici uplaćivale novac.

- Nikola i Luka su nevini. Pa oni u toj utakmici nisu ni igrali. Kao ni većina igrača. Kako su mogli namjestiti susret a da nisu ni bili na parketu - pita se Eric Dupont-Moretti, odvjetnik braće Karabatić.

Svi optuženici platili su jamčevinu i pušteni su da se brane sa slobode. Zabranjeno im je igrati i međusobno kontaktirati. Ne smiju razgovarati ni s čelnicima kluba i bit će pod stalnim nadzorom.

- Za sve su krive francuske kladionice. Postavile su nerealne koeficijente i igrači to nisu željeli propustiti - stao je u obranu Bojinovićev odvjetnik.

Ako Karabatići i društvo ipak dokažu da su se samo kladili, tad će ih kazniti sa šest utakmica neigranja i 15.000 eura kazne.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...