Obavijesti

Sport

Komentari 98

Pokrivač ostao bez vozačke: Žao mi je, ali nisam bio pijan

Pokrivač ostao bez vozačke: Žao mi je, ali nisam bio pijan
3

Dinamov veznjak zaustavljen je u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3.40 sati u mjestu Malinska na otoku Krku. Odbio je alkotest, a vozačku su mu uzeli na licu mjesta

VIDEO

Malinska na otoku Krku, 3.40 sati ujutro, policija zaustavlja automobil BMW X6 austrijskih registarskih oznaka, a u njemu Dinamov nogometaš Nikola Pokrivač. Veznjak "modrih" odbija alkotest, a policija mu uzima vozačku na licu mjesta. 

Članak 282, stavak 9 Zakona o sigurnosti prometa na cestama za to predviđa novčanu kaznu od 5.000 do 15.000 kuna ili kaznu zatvora do 60 dana. Pokrivač bi mogao ostati bez vozačke dozvole do dvije godine. 

Kazna ga vjerojatno čeka i u klubu. Pokrivač je iz noćnog izlaska išao na trening u Maksimiru koji je bio zakazan za 11 sati. Saznajemo da je bio vidno pijan te da je molio policajce da ga puste na trening. Imao je austrijsku vozačku dozvolu koju još nije promijenio u Hrvatskoj. Pokrivač je igrao u Red Bull Salzburgu dvije godine (2009-2011).

Trener Ante Čačić je već izbacio Arijana Ademija iz momčadi jer je bio frustriran nakon što ga je trener zamijenio u Puli. Sad bi "modri" vrlo lako mogli ostati i bez drugog defenzivnog veznjaka i to uoči ključne utakmice protiv Šerifa u srijedu koja klubu iz Maksimira donosi četvrto pretkolo Lige prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokrivač: Nisam bio pijan

- Jako mi je žao i ispričavam se svima u klubu, treneru, suigračima i navijačima. Istina je da sam bio na Krku, ali nisam tamo išao u noćni izlazak nego zbog jedne privatne situacije i nisam bio pijan, no to sve skupa nije bitno jer tamo nisam trebao biti. Stigao sam ujutro na trening i odmah sam se ispričao treneru. Kažem, žao mi je i ispričavam se svima koje sam povrijedio i na meni je sada dodatno zapeti na treninzima - prenosi Dinamova stranica Nikoline riječi.

Krenuo je Sammirovim stopama...

Nije Nikola Pokrivač jedini koji je pripreme uoči ključnih utakmica odrađivao na šankom u noćnim klubovima. Sammir je, zasad, neprikosnoven. 

Brazilac je često zatvarao klubove i potom propuštao jutarnje treninge, plaćao kazne, bio izbačen iz momčadi... Prilikom jednog izlaska zaustavila ga je policija, a Sammir je napuhao 2,13 promila. Trijeznio se u policijskoj postaji.

Dinamo će kazniti Pokrivača

Nakon što smo objavili kako je Nikola Pokrivač ostao bez vozačke dozvole nakon izlaska u noći s nedjelje na ponedjeljak, na službenim stranicama Dinama osvanulo je priopćenje koje donosimo u cijelosti:

Zbog neprofesionalnog odnosa prema poslu, GNK Dinamo će kazniti igrača Nikolu Pokrivača prema internom pravilniku o ponašanju.

Nakon što je klub dobio saznanja kako je Nikola Pokrivač u nedjelju, 5.8., bio u noćnom izlasku na otoku Krku isti će biti kažnjem prema internom klupskom pravilniku. Obzirom da je sezona u punom jeku, pred klubom važne europske utakmice, a igrači nisu dobili slobodan dan klub oštro osuđuje takvo neprofesionalno ponašanje prema poslu te će zbog istoga Pokrivač biti kažnjen.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu