Obavijesti

Sport

Komentari 4

"Nismo iskoristili šanse, ali bit ćemo bolji u polufinalu Kupa"

"Nismo iskoristili šanse, ali bit ćemo bolji u polufinalu Kupa"
1

"Moramo naučiti iz ovoga poraza, ali pokazali smo da možemo i protiv Borussije Dortmund igrati, i nadam se da za deset dana u polufinalu kupa protiv 'žutih'..."

VIDEO

Ivica Olić u subotu je zabio svoj 11. pogodak što mu može biti mala utjeha budući da je njegov Wolfsburg poražen kod Borussije Dortmund. Vukovi su poveli pogotkom hrvatskog napadača u 34. minuti, no domaćini su u nastavku susreta okrenuli utakmicu.

- Šteta, dobro smo igrali, protiv jedne Borussije Dortmund imali smo 4-5 velikih šansi, ali samo jedan gol, šteta da nismo iskoristili više šansi. U drugom dijelu Borussia je napala, igrala s više rizika, a u nas se, da tako kažem, uvukla panika. Počeli smo gubiti lopte i jeftino primili dva gola, drugi je praktički bio autogol. Zaista je šteta da nakon tako dobre igre ništa ne nosimo kući - rekao je Olić za službenu stranicu kluba.

Wolfsburg i Borussia se uskoro sastaju i u polufinalu DFB Pokala.

- Moramo naučiti iz ovoga poraza, ali pokazali smo da možemo i protiv Borussije igrati, i nadam se da za deset dana u polufinalu kupa protiv žutih (igra se jedna utakmica, u Dortmundu, 15. travnja, nap. a.), možemo ostvariti bolji rezultat.

I Ivan Perišić je odigrao čitavu utakmicu protiv Borussije. Dobro poznaje žute budući da je godinu i pol dana proveo na Westfalenu.

- Bilo je to naše najbolje poluvrijeme ove sezone! Bili smo opasni, dobri u duelu, stvarali šanse, ali ako ne zabiješ drugi i treći gol, stigne kazna. Još je pet utakmica pred nama i sve držimo u svojim rukama. Ako ćemo igrati kao u subotu u prvom poluvremenu, plasirat ćemo se u Europsku ligu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige