Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ništa nije nemoguće, no možete li zamisliti ovo...

Ništa nije nemoguće, no možete li zamisliti ovo...
6

Neke stvari u nogometu se nikada ne mijenjaju. Iz godine u godinu, iz sezone u sezonu svjedoci smo istih navika. No što nose godine pred nama

VIDEO

...DA ĆIRO PRESTANE PUŠITI NA KLUPI
Ćirin pušački staž dulji je nego trenerski, znači dulji je od vječnosti. Premda su mu liječnici zabranili pušenje prije nego li ga je Fifa zabranila uz teren na klupi, Ćiro i dalje “dimi sve u šesnaest”.

...DA ALEX IKADA NAPUSTI KLUPU MANCHESTERA
U 23 godine koliko je na klupi Uniteda Alex je “preživio” razočaranja, međusobnu tučnjavu svojih igrača na terenu, rezultatske neuspjehe... No još je tu i sad bi najbolje bilo da ga godine potjeraju u mirovinu. Nemojte se šaliti, Sir će i dalje, još godinama, biti na Old Traffordu.

...DA TOTTI NAPOKON KAŽE ZBOGOM ROMI I ODE U INTER
Nekad je bio naša ikona, a danas će Francesco Totti u dresu Intera na Olimpicu tražiti potvrdu naslova prvaka. Ili u dresu Reala prolaz protiv Rome. Šansa da ovo jednog dana pročitate jednake su tome da se papa iz Rima preseli u Milano ili Madrid. 

...DA ĆORLUKA ISKORISTI 190 CM I POČNE ZABIJATI I GLAVOM
Za igrače visoke iznad 190 centimetara prava je rijetkost da nikad ne daju golove glavom nakon kornera. A Vedran Ćorluka je upravo taj. S loptom u nogama sjajno se snalazi, ali ako on jednog dana zabije glavom, Slaven Bilić otvorit će šampanjac!

...DA BOŽICA BARIŠIĆ PROPUSTI JEDNE PRIPREME DINAMA
Supruga Dinamova predsjednika Mirka Barišića bila je na više priprema od nekih igrača. Miljenik joj je Ante Tomić, a na pripremama voli otići u šoping ili otkriti svoj recept za grah, koji kuha deset puta u godini.

...DA OTTO BARIĆ NE TRAŽI JOŠ DVA IGRAČA
Od Otta Barića nemoguće je bilo čuti: “Zadovoljan sam momčadi, baš sam to i tražio”. Jedan od najvećih hrvatskih trenera, gdje god je bio od uprave zahtijevao još dva igrača... I kad bi ih dobio, tražio je nova dva.

...DA BILIĆEV RAWBAU NAPUNI SPALADIUM
A saadaa... Raawbaauuuu!!! Arena je u deliriju, svi pozdravljaju Slavena Bilića i ostale dečke iz benda. Nažalost, za takvo što, bojimo se, šanse su otprilike kao da i Hajduk ili Dinamo osvoje naslov Lige prvaka. Dečki su uoči EP-a imali svojih pet minuta slave, ali prilično slabo su ga iskoristili.

...DA MAMIĆ SAMOVOLJNO ODE IZ DINAMA
U više je navrata pompozno najavio da će napustiti “plave dvore” ako Dinamo ne pobijedi... Ne prođe... Ne prezimi... Nitko mu nije povjerovao. Izvrijeđao je sve u nogometu i izvan njega, ali u Maksimiru ostaje usidren čvršće od piramida.

...DA STIPE PLETIKOSA OBRANI PENAL
Ima golmana koji su eksperti za penale, poput Dražena Ladića ili Zorana Varvodića nekoć, ali ima i onih kojima su penali noćna mora. Plete je jedan od ovih drugih. “Splitska hobotnica” lakše će obraniti zicer s pet metara nego udarac s bijele točke. Da su bar Turci pucali s pet metara...

...DA VLATKO PRIZNA KAKO IPAK IMA NEKIH PROBLEMA
Predsjednik HNS-a, popularni “širok osmijeh i zlatan zub”, svemu pristupa na jedinstven način. Nema toliko “neugodne” situacije a da Vlatko Marković ne bi sve oko sebe uvjeravao da “nema nikih problema”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše