Obavijesti

Sport

Komentari 26

M. Allegri: Znam da Mandžukić nije bio sretan, ali morao je van

M. Allegri: Znam da Mandžukić nije bio sretan, ali morao je van
2

Čvrsti Torino Siniše Mihajlovića, koji već par sezona ima respektabilnu momčad, odolijevao je napadima 'stare dame' i rezultat 1-1 stajao je sve do 82. minute

VIDEO

Napoli je u ranijem terminu potopio Cagliari 5-0 na gostovanju, a svih 90 minuta odigrao je Ivan Strinić. Također, Marko Rog je dobio zadnjih 20-ak minuta. Nakon te utakmice odigrane su još četiri, a ona najbolja je bila torinski derbi između Torina i Juventusa.

Juventus je u ulozi gosta slavio 3-1 premda je Torino prvi došao u prednost preko Andree Belottija u 16. minuti. I prije same utakmice znalo se da ovo neće biti nimalo lagan zadatak za momčad Massimilijana Allegrija, a utakmica se tako i odvila premda rezultat sugerira drugačije. Gonzalo Higuain izjednačio je u 28. minuti na asistenciju našeg Marija Mandžukića.

Čvrsti Torino Siniše Mihajlovića, koji već par sezona ima respektabilnu momčad, odolijevao je napadima 'stare dame' i rezultat 1-1 stajao je sve do 82. minute kada je Gonzalo Higuain zabio svoj drugi gol, a točno deset minuta poslije Miralem Pjanić potvrdio je pobjedu u Derbiju di Torino. Mandžukić je igrao do 71. minute kada ga je zamijenio povratnik Paulo Dybala.

- Dybala je sjajan i vraća se. Razumijem da Mandžukić nije bio sretan tom odlukom, ali trebao sam tehnički kvalitetnijeg igrača. Napredujemo, a vraćaju se i ozlijeđeni igrači. S Pjanićem je to bilo klimavih 4-4-2 jer smo imali samo Claudija Marchisija koji je gledao prema obrani - rekao je nakon utakmice Massimiliano Allegri.

Juventus je tako upisao drugu uzastopnu pobjedu, osmu u zadnjih 10 susreta te bježi Romi i Milanu sedam bodova. Drugo i trećeplasirana momčad Serie A sutra navečer igraju derbi koji će odrediti tko će ostati u priključku za prvim mjestom talijanskog prvenstva.

Od ostalih utakmica, Atalanta je pomalo iznenađujuće izgubila od Udinesea kod kuće 3-1. Za Udinese je od 51. minute igrao i Stipe Perica, ali nije uspio zabiti. Andrija Balić nije bio na klupi. Strijelci za Udinese su bili Zapata 45', Fofana 72' i Thereau 87' dok je za Atalantu zabio Kurtić u 47'.

Bologna i Empoli odigrali su bez pobjednika 0-0 dok je Chievo u gostima savladao Palermo 2-0 golovima Birse 14' i Pellissiera 49'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...