Sport

Komentari 1

Ništa od polufinala: Amerikanac izbacio Ćorića iz Montpelliera

Ništa od polufinala: Amerikanac izbacio Ćorića iz Montpelliera

Početkom drugog seta Ćorić je skupo platio pad koncentracije na svom početnom udarcu te dvostrukom servis pogreškom "darivao" gem Cresyju

Hrvatski tenisač Borna Ćorić  (26) nije se uspio plasirati u polufinale ATP 250 turnira u Montpellieru, uspješniji od njega je u četvrtfinalu bio Francuz s američkim državljanstvom Maxime Cressy sa 7-6 (2), 6-4 nakon sat i 46 minuta igre.

Protiv visokog servera Cressyja Ćorić nije uspio ostvariti niti jedan "break" u meču iako je stvorio po tri prilike za oduzimanje servisa suparniku u svakom setu.

U prvom setu Ćorić je imao tri "break-lopte" kod rezultata 4-4, no Cressy je uvijek izvukao odličan servis da bi u "tie-breaku" Amerikanac u potpunosti dominirao.

Početkom drugog seta Ćorić je skupo platio pad koncentracije na svom početkom udarcu te dvostrukom servis pogreškom "darivao" gem Cresyju.

Sve dok Amerikanac nije došao u situaciju za servis za meč ćorić se nije uspijevao približiti "breaku", a onda je Cressy na pravio dvije dvostruke servis pogreške što je u kombinaciji s odličnim Ćorićevim lobom našem igraču omogućilo tri vezane prilike za povratak. Iako je Ćorić imao svojih šansi u tim poenima, Cressy se izvukao i potom asom okončao dvoboj u svoju korist.

Najčitaniji članci