Sport

Komentari 4

Ništa Pulev i Wilder: Ograniče li broj borbi, Joshuu čeka Fury!

Ništa Pulev i Wilder: Ograniče li broj borbi, Joshuu čeka Fury!

Anthony Joshua (30) morao je u samoizolaciju jer je bio u blizini princa Charlesa (71), a u međuvremenu je odgođen i njegov meč protiv Kubrata Puleva (38). A moglo bi se dogoditi da Bugar uopće ne izazove Britanca

Korona virus na neko je vrijeme 'paralizirao' sportske događaje u svijetu, a još se ne zna kad bi pandemija uopće mogla završiti pa su sudbine mnogih sportskih natjecanja pod znakom upitnika, dok su mnoga odgođena ili otkazana. Takav je slučaj i s mečem teškaškog boksačkog prvaka Anthonyja Joshue (30) i Bugara Kubrata Puleva (38).

Njihov je meč odgođen, a trebao se održati 20. lipnja. No, postoji mogućnost da se meč i otkaže. Trenutno organizatori rade na tome da se nađe novi datum u kolovozu ili rujnu, ali potraje li pandemija korona virusa do tada, to bi moglo značiti i otkazivanje.

Također, Joshua se, prema riječima njegova promotora, možda može boriti samo jednom ove godine, a dogodi li se to onda njegov protivnik nikako neće biti Kubrat Pulev.

Kako tvrdi britanski Sun, Eddie Hearn je rekao da bi Kubrat Pulev mogao ostati bez meča za titulu te da bi u njegove cipele mogao uskočiti Tyson Fury (31) u velikom britanskom okršaju za ujedinjenje teškaških titula. Bio bi to pravi boksački spektakl, a i pravo osvježenje nakon tko zna koliko vremena bez sporta. No, ako se situacija smiri, Kubrat bi mogao imati svoj 'labuđi pjev'.

Najčitaniji članci