Obavijesti

Sport

Komentari 18

Njemački mediji bijesni na izbornika: 'Jogi, gotovo je. Cijeli svijet nam se smije. Odlazi!'

Njemački mediji bijesni na izbornika: 'Jogi, gotovo je. Cijeli svijet nam se smije. Odlazi!'

Poraz kod kuće od 65. reprezentacije na svijetu. Da je Löw trener u klubu, odavno bi izgubio posao. I to s pravom. Ako sam Löw ne shvati što se događa i ne odstupi, savez mora hitno reagirati, piše Bild

VIDEO

Nogometna reprezentacije Sjeverne Makedonije u srijedu je šokirala Njemačku na "Schauinsland Reisen Areni" u Duisburgu i pobjedom 2-1 ostvarila senzaciju kola. 

Netko mora biti krivac za poraz 'elfa'. Njemački mediji su naravno 'opleli' po izborniku Joachimu Löwu koji već dugo vremena nema zadovoljavajućih rezultata s talentiranom reprezentacijom, a oni već odavno zazivaju njegov odlazak.

"Gotovo je, Jogi. Dosta je bilo. Ovo je treći povijesni debakl za koji je zaslužan Jogi Löw, nakon mnogo uspješnih godina na poziciji izbornika. Najprije je ispao u skupini na SP-u u Rusiji, zatim su ga Španjolci razbili 6:0, što je najteži poraz Njemačke još od 1931. Sad još i ovo. Poraz kod kuće od 65. reprezentacije na svijetu. Cijeli svijet nam se smije. Da je Löw trener u klubu, odavno bi izgubio posao. I to s pravom. Ako sam Löw ne shvati što se događa i ne odstupi, savez mora hitno reagirati i ne dovoditi reprezentaciju u situaciju da se ne plasira na SP. Dostupni su Ralf Rangnick i izbornik njemačke U-21 reprezentacije Stefan Kuntz", napisao je za ugledni Bild Matthias Brügelmann.

Podsjetimo, Löw, koji je s 'elfom' bio europski viceprvak 2008., treći na SP-u 2010. te svjetski prvak 2014., već je najavio odlazak sa izborničke stolice nakon Europskog prvenstva, ali možda njegov 'put' završi i nešto ranije.

World Cup Qualifiers Europe - Germany Training

Makedonci su tako došli do prve pobjede nad Nijemcima nakon čak 35 službenih utakmica, a izbornik Igor Angelovski nije mogao pronaći prave riječi kojima bi opisao nastalu euforiju.

- Što da vam kažem? Ne mogu ništa od emocija i sreće. Učinili smo Makedonce ponosnima i sretnima. Ovo je kao osvajanje Europskog prvenstva. Došao sam s ovim momcima ovdje jer su mi obećali da će pobijediti. Supruga mi je ležala u bolnici, imala je simptome Covida-19. Srećom, sad je bolje. Djeca su mi davala podršku. Hvala svima, što da više kažem? Jedino da zaplačem.

World Cup Qualifiers Europe - Group J - Germany v North Macedonia

Golove za Makedonce zabili su svevremeni Goran Pandev te mladi veznjak Napolija Elif Elmas. Kapetan Dinama Arijan Ademi odigrao je cijelu utakmicu za pobjedničku momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu