Obavijesti

Sport

Komentari 105

'NO Hajduka ne petlja se u rad struke: Možda dignemo kredit'

'NO Hajduka ne petlja se u rad struke:  Možda dignemo kredit'
1

Održana je sjednica novooformljenog Nadzornog odbora Hajduka na čelu s predsjednikom NO-a Benjaminom Perasovićem. Određen je novi smjer kluba te ciljevi u nastavku sezone

VIDEO

Nadzorni odbor Hajduka održao je prvo radnu sjednicu. Novoformirani odbor morao je donijeti nekoliko strateških odluka koje će odrediti smjer u kojem će klub ići u nastavku sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novosti u Hajduku! Nakon prve sjednice Nadzornog odbora javnosti se obratio predsjednik Benjamin Perasović koji je otkrio smjer u kojem će ići klub u budućnosti... Reporter Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Subota, 5. siječnja 2019.

Neposredno nakon sjednice pred novinare je izašao novi predsjednik Nadzornog odbora, Benjamin Perasović.

- Transfer Domagoja Bradarića nije bila točka dnevnog reda. Ovaj Nadzorni odbor ne petlja se u operativu, ali mi smo prije svega navijači Hajduka i nismo za rasprodaju momčadi - rekao je Perasović pa dodao:

- To nije bilo na stolu kao transfer o kojem mi odlučujemo. Nije bilo na dnevnom redu jer konkretne ponude nije bilo - potvrdio je predsjednik NO Hajduka.

Perasović je kazao o čemu se raspravljalo na sjednici NO-a.

- Drago mi je da mogu reći da je o svim pitanjima stav nadzornog odbora bio jedinstven. Također, moram reći da predsjednik uprave i njegov tim imaju našu podršku. Predsjednik i sportski direktor upoznali su nas sa stanjem u klubu, ali i sa budućim planovima - kazao je zadovoljni Perasović.

- Hajduk se kao i svaki sportski kolektiv u ovo vrijeme suočava s brojim izazovima, ali vidim želju ljudi u klubu da stvari krenu na bolje.

Predsjednik Jasmin Huljaj najavio je kresanje budžeta, a sa situacijom je upoznat i Benjamin Perasović.

- Zajednički radimo na novom poslovnom planu za budućnost koji je u izradi. Nadzorni odbor s jedne i predsjednik Huljaj s druge strane daju doprinos tom planu, svatko na svoj način. Nismo konkretno razrađivali opcije, ali sve su moguće, od kredita na dalje - kazao je Perasović i dodao da će plan biti dovršen u narednih mjesec dana.

Novoizabrani predsjednik Hajduka ustrajao je na tome da je Hajduk stabilan klub.

- Hajduk nije klub koji živi od danas do sutra. Ne ovisi o plasmanu na tablici. Nas zanima samo stabilnost i razvoj, želimo sačuvati mlade igrače i na njima graditi perspektivu kluba, a ne prelamati preko koljena - odlučno je kazao Perasović.

Perasović je rezonirao stanje u klubu.

- Ono što mi se sviđa je da je Nadzorni odbor jedinstven. Sviđa mi se zajednički rad i dobra suradnja s predsjednikom uprave (Huljajem) i njegovim timom. Radit ćemo na dugoročnoj stabilnosti i to je ono na što sam ponosan kao predsjednik NO-a, ali i kao navijač.

Čvrsto stoji uz aktualnu upravu, ali i sportsku struku kluba.

- Sportskom direktoru Bjelanoviću i predsjedniku Huljaju dali smo povjerenje jer su nam pokazali realnu prezentaciju i projekciju budućnosti kluba - završio je Perasović.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja