Obavijesti

Sport

Komentari 1

Noć borilačkih sportova 2015. u V. Gorici: Spektakl zajamčen

Noć borilačkih sportova 2015. u V. Gorici: Spektakl zajamčen
3

Noć borilačkih sportova, tradicionalno sportsko događanje na kojem se predstavljaju velikogorički borilački klubovi, održat će se 9. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana

VIDEO

Nakon što je prošle godine Noć borilačkih sportova po prvi puta održana na otvorenom, u Parku dr. Franje Tuđmana i ovoga ćemo svibnja tu jedinstvenu manifestaciju gledati pod otvorenim nebom iza goričkog kina na dva borilišta. Boksački ring i ovoga će puta opasati tribine, a ispred njih bit će i posebno borilište za demonstracije borilačkih vještina.

Na ovim borilištima predstavit će se Karate klub Centar, Karate klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica i Taekwondo klub Velika Gorica.

- Ovom manifestacijom želimo borilačkim klubovima dati mogućnost da predstave svoje sportske dosege, a našim sugrađanima atraktivnu noć borilačkih vještina u kojoj mogu uživati kako mlađi tako i stariji - kaže zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec koji je stao na čelo organizacijskog odbora manifestacije.

Uz demonstracije, moći ćemo vidjeti i nekoliko borilačkih poslastica. Publici će se najprije predstaviti najmlađi taekwondoaši i karatisti, nakon čega će više razine borilačkih vještina pokazati njihove starije kolege. Stjepan Bačurin uz već poznata boksačka imena, ovoga puta će u vatru ubaciti i najmlađe polaznike svoga kluba. Kako će odmicati večer, i udarci će postajati sve ozbiljniji, pa nakon boksa u ring ulaze ultimate fight-borci koje trenira Velikogoričanin Goran Babić-Hamby.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon demonstracija te bokasčkih i ultimate fight-mečeva, završnica večeri rezervirana je za Ivicu Bačurina koji će još jednom u ringu pred domaćom publikom pokazati zašto je jedan od najboljih hrvatskih boksača.

Noć borilačkih sportova u Velikoj Gorici na otvorenom uz karatiste, boksače, taekwondoaše i ultimate fight-borce donosi i poneka iznenađenja u koja se svi možete uvjeriti ako u subotu, 9. svibnja od 20 sati dođete podržati borce u Park dr. Franje Tuđmana.

- Svake godine organizaciju ove sportske manifestacije podižemo na višu razinu te ćemo to učiniti i ovaj put. Sportaši ulaganja u njih vraćaju višestruko pa se tako s razlogom ponosimo medaljama Ines Grdenić, Natalie Lovrić, Ivice Bačurina, Marine Drašković, Gorana Živkovića... Demonstracija borilačkih vještina, koja se već nekoliko godina održava u Parku dr. Franje Tuđmana, privlači veliki broj naših sugrađanki i sugrađana pa se nadamo da će tako biti i ove godine. Naše sportašice i sportaši to svakako zaslužuju - zaključuje predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u