Obavijesti

Sport

Komentari 17

Nogometaš Manchester Cityja je imao sobu za silovanja: Oduzeo im je mobitel pa ih napastovao

Nogometaš Manchester Cityja je imao sobu za silovanja: Oduzeo im je mobitel pa ih napastovao

Djevojke nisu ni imale kamo pobjeći jer je najbliže mjesto od vile udaljeno 15 minuta hoda putevima bez osvjetljenja. Mobitele su morale ostaviti kako ne bi mogle odati lokaciju

Još je 2017. za 57 milijuna eura stigao u Manchester City iz Monaca, a posljednju je utakmicu za 'građane' odigrao prije godinu dana kad su u gostima izgubili od Tottenhama (1-0). Od tada o Benjaminu Mendyju (27) možemo čuti i čitati samo u crnoj kronici jer su svi događaji oko njega sve samo ne sportski, a krenulo je suđenje za silovanje i pokušaj silovanja 13 djevojaka.

Zvijezdu Manchester Cityja optužili za sedam silovanja, branit će se sa slobode...
Zvijezdu Manchester Cityja optužili za sedam silovanja, branit će se sa slobode...

S prijateljem Louisom Sahom, ali ne s onim koji je igrao u Manchester Unitedu nego s čovjekom s kojim dijeli ime i prezime, imao je 'igru' u klubu i odvodio djevojke u sedam milijuna eura vrijednu vilu u Chesireu nedaleko Manchestera. Uigrani par stvarao je situacije u kojima su djevojke na kraju odlazile u Chesire, a nekima su i plaćali kako bi se pojavile na navodnom 'partiju kraj bazena'.

Benjamin Mendy court case

No, partija i nije bilo jer su uglavnom bili sami, a kad su djevojke shvatile gdje su došle već je bilo prekasno. Pet djevojaka reklo je da ih je napastovao samo Mendy, a šest samo Saha. Neke su u istoj noći bile toliko pijane da su ih iskoristili i Mendy i Saha, a to su i dokazali jer je njihova sperma pronađena na gaćicama djevojaka. 

Na kraju su se skupile 22 tužbe, a za svaki od prekršaja sad je krenulo suđenje. Djevojke nisu ni imale kamo pobjeći jer je najbliže mjesto od vile udaljeno 15 minuta hoda putevima bez osvjetljenja. Mobitele su morale ostaviti kako ne bi mogle odati lokaciju, a mnogo je tu stvari zbog kojih bi nogometaš i njegov prijatelj mogli završiti iza rešetaka.

Tottenham Hotspur v Manchester City - Premier League - Tottenham Hotspur Stadium

Jedna od djevojaka navela je i kako je imala menstruaciju kad ju je Mendy silovao, a sve se to događalo u 'kino sobi' koja je zapravo bila - soba za silovanje. Nadali su se da bi sve moglo završiti u nekoj 'sivoj zoni' s obzirom na okolnosti, no očito su se prevarili.