Obavijesti

Sport

Komentari 5

Nogometašice krenule po lopte, ubila ih je munja! Jedna se bori

Nogometašice krenule po lopte, ubila ih je munja! Jedna se bori

Igračice su otišle put svojih svlačionica, ali kada su ušle u svlačionicu shvatile su da su lopte ostale na travnjaku pa je njih pet odlučilo otići po njih i donijeti unutra. Ta je odluka bila kobna za dvije igračice

VIDEO

Dvije mlade nogometašice preminule su u Meksiku od udara munje nakon što su se po nevremenu vratile na travnjak pokupiti lopte. Jedna od njih je bila maloljetna. Još tri djevojke nalaze se u bolnici s opeklinama drugog stupnja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ilica poplavila

Pokretanje videa...

Ilica opet poplavila 01:30

Igrala se prvenstvena utakmica koja je pomaknuta zbog pandemije korona virusa kao i mnoge druge u svijetu. Kada se sve krenulo 'normalizirati' i one su odlučile odigrati svoju utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema pisanju meksičkog lista El Universala igračice su na stadionu u kvartu San Juan Ixtayopan pokisle uoči poluvremena. No, nisu odmah prekinule utakmicu, nego su nastavile igrati, ali nakon nekoliko minuta to više nije bilo moguće budući da je kiša natopila travnjak.

Najteži i najsrčaniji posao na svijetu: S ljudima čekaju smrt
Najteži i najsrčaniji posao na svijetu: S ljudima čekaju smrt

Igračice su otišle put svojih svlačionica, ali kada su ušle u svlačionicu shvatile su da su lopte ostale na travnjaku pa je  njih pet odlučilo otići po njih i donijeti unutra. Ta je odluka bila kobna za dvije igračice, iako su hitno prevezene u bolnicu, a ostale tri su zaradile opekotine drugog stupnja, ali su izvan životne opasnosti, piše spomenuti list.

Podsjetimo, ovo nije prvi slučaj u kojemu je munja udarila na nogometni travnjak. Početkom mjeseca je ruski trećeligaš Znamje iz Truda imao trening, a prvi je na travnjak istrčao mladi golman Zaborovski (16) i krenuo pucati prema golu, no baš u tom trenutku se pojavila munja koja ga je udarila i bacila na pod.

Ivan je pao u nesvijest, a u istom trenutku mu je u pomoć doskočio pomoćni trener Anton Basov koji mu je i spasio život. Masirao mu je srce i davao umjetno disanje sve dok nije došla hitna pomoć koja ga je preuzela u svoje ruke. 

Prije nekoliko godina takva je tragedija potresla i susjednu Srbiju. Prema pisanju srpskih portala, u Tutinu je grom ubio Ermina Zećirovića, igrača istoimenog kluba koji se natječe u regiji Morava. Šef stručnog stožera momčadi Sreten Avramović izjavio je da Zećiroviću 'nije bilo spasa i da je tragičan događaj duboko potresao cijeli klub'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi