Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Nokautiraj me nježno: S piste u ring, seksi boksačica Monica...

Pričaju da koristim boks kako bih pogurala karijeru u manekenstvu, ali takvi komentari me ne zanimaju. To je, znate, zlobno, kaže Monica Henao, koja je u boks ušla da bi skinula kile nakon rođenja djeteta

Foto: Instagram

Kolumbijka Monica Henao (29), manekenka i supermodel, u boks je ušla da bi skinula kile nakon rođenja djeteta. Zavoljela ga je i nakon tri godine, na nagovor trenera, završila u profi vodama i u prvom meču pobijedila Srpkinju Saru Marjanović. 

Taj meč bio je početkom 2017. godine. Od tada je atraktivna Kolumbijka odradila još tri profesionalna meča i sva tri su završila neodlučeno. To je izazvalo sumnju da je Monica iskoristila boks kao samopromociju, ali ona kaže da to nema veze s istinom.

- Pričaju da koristim boks kako bih pogurala karijeru u manekenstvu, ali takvi komentari me ne zanimaju. To je, znate, zlobno. Svatko se treba boriti za svoje snove i rušiti stereotipe. U boks sam ušla kako bih skinula kile nakon rođenja djeteta, obožavam taj sport, naučio me odricanju i disciplini - rekla je Monica.

 

 

 

Seguimos trabajando una nueva semana bendiciones 😊 #lunes #boxinglife #teamhenao #diciembre

Objavu dijeli Mónica Henao (@mo_henao)

 

Aprovechando el monito🌞🌞🌞🌈⛱⛱🌴🌴🌴🌴🤽⛱⛱ #sol #playa #yellow #summer

Objavu dijeli Mónica Henao (@mo_henao)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naši partneri pišu
Message