Obavijesti

Sport

Komentari 2

Nokautirao Joshuu pa prevario ženu. Sada mu uništava život

Nokautirao Joshuu pa prevario ženu. Sada mu uništava život

Dok čeka na novi meč, Andy Ruiz Jr. proživljava napade supruge koju je prevario s ljubavnicom. Ocrnila ga je i objavila da se drogira, da posjećuje prostitutke, a on joj je poručio da je "ljutita kuja jer je sretan s drugom"

VIDEO

Andy Ruiz Jr. (35-2, 33) šokirao je svijet kada je 2019. nokautirao tadašnjeg teškaškog prvaka svijeta Anthonyja Joshuu i preoteo mu WBA, WBO, IBF i IBO svjetske titule.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Andy Ruiz 00:39

Joshua mu se revanširao već u idućem meču i vratio naslove nakon čega Ruiz nije boksao dobrih godinu i pol dana. Od tada je vezao dvije pobjede, obje jednoglasnom sudačkom odlukom, prvo protiv Chrisa Arreole, a zatim i Luisa Ortiza.

I dok čeka na novi meč, koji neće biti protiv Filipa Hrgovića jer je Ruiz odbio hrvatskog boksača, meksičko-američki boksač proživljava teške životne trenutke. I to jer si je sam zakuhao, kako bi neki rekli, kada je prevario suprugu Julie Lemus.

Tamošnji mediji javljaju da je Julie prije mjesec dana izbacila Ruiza iz kuće zbog preljuba s influencericom Mayeliom Alonso.

A onda je krenula potpuna odmazda. Boksač je jučer bio žrtva hakerskog napada, a mediji navode da iza svega stoji njegova još uvijek zakonita supruga.

- Želim podijeliti s vama kako izgleda moj život izvan trening kampa. Volim piti kodein (lijek za ublažavanje boli, ali i psihoaktivna droga) i pušiti travu svakodnevno. Također volim posjećivati prostitutke. Nakon toga posjećujem sastanke na kojima čistim svoju krv kako bih bio siguran da ću biti čist kad WADA posjeti moj trening kamp - pisalo je u objavi na Twitteru koja je kasnije obrisana.

Priložene su fotografije i videi koji su trebali poslužiti kao dokaz. Ubrzo se oglasio i sam Andy Ruiz te potvrdio da iza svega stoji Julie Lemus.

- Moj Twitter je hakirala kuja koju poznajem. One je jednostavno ljutita. Ljutita je jer sam sretan i jer sam sa svojom djevojkom. Ali ja nisam ništa od toga objavio. To je zla osoba koja mi pokušava prikačiti sve te stvari. Ona želi uništiti moju karijeru, a to nikada ne možete raditi. Bog za mene ima veće planove od svađe s tom djevojkom. Ne volim kad me ljudi pokušavaju ocrniti i kad nagovaraju ljude da me mrze jer sam navodno nešto učinio. To su gluposti - rekao je Ruiz u objavi.

POGLEDAJTE 24 PITANJA SA SKIJAŠICOM LEONOM POPOVIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...