Obavijesti

Sport

Komentari 55

Blamaža Brazilaca: Spasili bod protiv Paragvaja u 90. minuti...

Blamaža Brazilaca: Spasili bod protiv Paragvaja u 90. minuti...
11

Nogometaši Brazila i u drugom nastupu skupine B Copa Americe su podbacili. Iako su poveli protiv Paragvaja, 'carioce' su morale spašavati bod. Sad imaju tek 2 boda

VIDEO

Sramotan remi brazilskih zvijezda protiv Venecuele nije bila slučajnost. Neymar i društvo ponovo su razočarali u drugom susretu skupine B na Copa Americi protiv Paragvaja. 'Carioce' su remizirale 2-2, no do boda su došle u posljednjoj minuti utakmice golom Freda. 

- Ničime Paragvajci nisu zaslužili pobjedu protiv nas – izjavio je izbornik brazilskih nogometaša Mano Menezes nakon nove blijede partije njegove momčadi na Copa Americi.

Bili su njegovi igrači na Stadionu Marija Kempesa uistinu vrlo blizu poraza nakon još jedne loše partije koju su pružili, druge nakon otvarajućeg remija bez golova protiv Venezuele.

Na lijepo dodavanje Paula Henriquea Gansa Fred je još ljepše zabio s ruba 16-erca fino se snašavši okružen dvama igračima.

Asistirao je Ganso i za prvi gol Brazilaca Šahtarovu napadaču Jadsonu, koji je od početka zaigrao umjesto Robinha, u 39. minuti utakmice. Suigrač Darija Srne i Eduarda da Silve zabio je svoj prvi pogodak u brazilskom dresu krasnim udarcem iz trka s 20-ak metara.

Dani Alves direktni je krivac za izjednačenje u 55.minuti nakon što je izgubio loptu u remplanju pred svojim golom od Estigarribije, koji je ekspresno poslužio Roquea Santa Cruza za njegov 25. gol u 85. nastupu za reprezentaciju. Napadač Blackburna izjednačio se njime s Joseom Cardozom na čelu ljestvice najboljih strijelaca u povijesti reprezentacije.

U 67. je minuti na Santa Cruzovu asistenciju i nakon još jedne pogreške brazilske obrane sretno, poslije dvostrukog odbijanca, izjednačio Nelson Valdez, koji je u 55. minuti ušao u igru umjesto Lucasa Barriosa.

- Krenuli su bolje na samom početku, ali smo ubrzo uspostavili kontrolu i dominirali igrom. Golove smo primili zbog naših pogrešaka.

Ganso i Fred, do kraja su ipak uspjeli spasiti poraz i sastavu Mana Menezesa donijeti barem bod.

Brazil i dalje sve drži u svojim rukama. U posljednjem kolu moraju peterostruki svjetski prvaci pobijediti Ekvador i njihov nastup u četvrtfinalu neće doći u pitanje.

Copa America, skupina B, 2. kolo:

Brazil - Paragvaj 2-2 (Jadson 39, Fred 90 / Santa Cruz 55, Valdez 67)

Ekvador - Venezuela (kasnije)

Redoslijed: 1. Brazil 2, 2. Paragvaj 2, 3. Ekvador 1 (-1), 4. Venezuela 1 (-1)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika