Obavijesti

Sport

Komentari 67

Nova 'devetka': Zbog Maglice cijela Bijela navijat će za ‘bile’

Nova 'devetka': Zbog Maglice cijela Bijela navijat će za ‘bile’
1

Anton Maglica imao je pet ponuda, no odbio je tri strana kluba te Dinamo i potpisao za Hajduk. Otkrio je kako od malena navija za 'bile' kao i njegova obitelj te prijatelji

VIDEO

Hajduk je jedini klub u HNL-u u kojem želim igrati, rekao je Anton Maglica i time 'kupio' simpatije Torcide prije nego što je i obukao 'bilu' devetku.

- Imao sam pet ponuda, tri inozemne, te Hajdukovu i Dinamovu. Kako od malih nogu navijam za Hajduk, kao i cijela obitelji i susjedi u Bijeloj, nije bilo dileme - kaže Maglica i otkriva kako je već spreman autobus s 57 njegovih mještana, koji dolaze na utakmicu sa Skontom i nose transparent 'Bijela za bile'.

- Dinamo je dobar klub, ali kako bi netko iz Bijele mogao u Dinamo - nasmijao se Maglica, koji obožava klapske pjesme pa je odmah na poklon dobio i CD klape Šušur.

Maglica ne brine hoće li se snaći na Poljudu.

- Bio sam izbjeglica u Njemačkoj, od 14. godine sam živio sam u Osijeku. S većinom igrača se znam iz mlade reprezentacije, od Kalinića, preko Ozobića, Andrijaševića, na koncu i Vukušića. Uf, kad bi Vukušić ostao, bili bismo sjajan tandem. Ja sam dobar u skoku i leđima prema golu, a on je brz.

Pregovori s Osijekom bili su teški, toliko da su ga menadžeri iz agencije 'Germania sport agentur' morali skrivati.

- Spustila se magla, u stilu mog nadimka, ha, ha. Bio sam desetak dana u izolaciji na makarskom primorju - otkrio je Maglica.

Iako je imao priliku krenuti stopama svojih prethodnika, Slavonaca u Dinamu, Šukera, Cvitanovića, Vlaovića, Olića i Mandžukića izabrao je Hajduk.

- Moj idol je Alen Bokšić - kaže talentirani napadač koji je s Hajdukom potpisao četverogodišnji ugovor. 

Stigao je na isti dan kad i novi predsjednik Marin Brbić.

- Samo da nam krene. Mladi smo i neiskusni, ali vjerujem da ćemo se brzo uigrati i biti dobri. Ma samo da mi prođemo Skonto, odmah će biti lakše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 67

VIDEO

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira
TRADICIJA

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira

Dragana Olujić dugogodišnja je Hajdukova nutricionistica koja je ove godine široj javnosti postala poznata nakon sukoba sa sucem Igorom Pajačem. Dok traje pauza od HNL-a, Olujić se udala, a kao što to tradicija nalaže u Splitu, mladenci su za sreću morali izrezati pa srušiti tortu. Obično bude u obliku zvonika Sv. Duje, ali mladenci su se odlučili za maksimirski stadion
Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...
NA KORAK DO SNA

Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...

Ispada da je Hrgović ipak bio u pravu kada je prije nekoliko dana na konferenciji govorio da je čuo da će borba biti za pojas. Mnogi su smatrali kako se radi o pogrešci