Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dvije godine bez Diega: Još ga osjećamo, gledat će Argentinu

Dvije godine bez Diega: Još ga osjećamo, gledat će Argentinu

Prvog dana drugog kola Svjetskog prvenstva Iran je u sudačkoj nadoknadi svladao Wales 2-0, Senegal nokautirao Katar 3-1, a domaćin je remijem Nizozemske i Ekvadora prvi koji ispada nakon prvog kruga

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
IZJAVE SAD - ENGLESKA

Harry Kane, engleski napadač:

- To sigurno nije bila naša najbolja izvedba. Zapravo smo imali dosta posjeda, malo je nedostajalo realitacije. Morali smo se boriti, oni su bili dobri, morate im dati respekt. Ali tako je to na Svjetskom prvenstvu, ne možete pobijediti svaku momčad. To što nismo primili gol je svakako dobra stvar. Sada smo u dobroj poziciji u skupini.

Gregg Berhalter, izbornik SAD-a:

- Obje su momčadi jedna drugoj su zagorčavale život večeras. Svaki put kada na Svjetskom prvenstvu ne primite gol, to je dobra stvar. Naš posao još nije gotov, moramo pobijediti u utorak. S pet bodova idemo u osminu finala.

MARADONA

Argentinci i Međunarodna nogometna federacija (FIFA) obilježili su u petak na poprištu Svjetskog prvenstva u Katru dvije godine od smrti slavnog Diega Maradone.

Nekoliko tisuća argentinskih navijača okupilo se na jednom trgu u Dohi kako bi odali počast Maradoni i izrazili podršku svojoj reprezentaciji. Ulice Dohe bile su obrubljene argentinskim zastavama dok su gomile skandirale Maradonino ime i pjevale pjesme njemu u čast.

"Previše nam nedostaje. Uvijek je bio uz nas. Još uvijek ga osjećamo. Siguran sam da će gledati reprezentaciju gdje god bio i trebao bi nam pomoći", rekao je jedan navijač Argentine.

Izbornik Argentine Lionel Scaloni rekao je uoči sutrašnje utakmice protiv Meksika da se nada da će "donijeti malo radosti Maradoni gledajući ih s neba".

NOVA "NULA"

Engleska i SAD u posljednjoj utakmici dana odigrali su 0-0 pa su tako sve četiri momčadi u skupini B ostale u igri za plasman u osminu finala uoči zadnjeg kola. Engleska je na vrhu s četiri boda, Iran je na tri, Amerikanci na dva, a Velšani imaju jedan bod. U zadnjem kolu u utorak (20 sati) igraju Iran - SAD i Engleska - Wales.

Opširnije pročitajte OVDJE.

KATAR IZLETIO SA SP-A

U trećoj utakmici dana, a drugoj grupe A, Nizozemska i Ekvador su remizirali 1-1, a tim je rezultatom domaćin Katar ispao sa Svjetskog prvenstva čime se pridružio Južnoafričkoj Republici kao jedini domaćini SP-a koji su ispali već u grupnoj fazi.

Više pročitajte OVDJE

SAUDIJCI DOBIVAJU DŽIPOVE

Velika pobjeda Saudijske Arabije protiv Argentine s 2-1 u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Katru donijela je igračima azijske ekipe bogate nagrade! Naime, tamošnji mediji pišu kako će kraljevska obitelj honorirati njihov veliki uspjeh.

Svaki od igrača dobit će po jedan automobil Rolls-Royce Phantom, objavio je saudijski princ Mohamed bin Salman. Phantom košta u prodaji 450.000 eura.

Više pročitajte OVDJE

Komentari 1