Obavijesti

Sport

Komentari 50

Novak zaustavio McEnroea: Ne želim o tome, opteretit ću se...

Novak zaustavio McEnroea: Ne želim o tome, opteretit ću se...

'Jako dobro znam njegovu igru. U Tokiju sam imao set i break prednosti, a on je to okrenuo. Ovo je završnica grand slama i on je jedan od najboljih', najavio je Novak Đoković polufinalni meč protiv Aleksandra Zvereva

VIDEO

Osvojio je Australian Open, Wimbledon, Roland Garros i sad je u lovu na US Open. Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković na korak je od osvajanja kalendarskog grand slama, a za to su mu potrebne još dvije pobjede. U četvrtfinalu je bio bolji od Mattea Berrettinija (5-7, 6-2, 6-2, 6-3), a opet je izgubio prvi set kao i u prethodna dva meča pa su se neki pitali je li već to 'mantra' za pobjedu.

Tennis: US Open

- Ne, ne želim gubiti prvi set! To je nešto što se događalo i u prethodnim mečevima, ali pokazala se kao dobra taktika ha, ha. Želim dobro započeti meč, imao sam šanse u prvom setu, ali on je jedan od najboljih servera te ga ne zovemo slučajno 'malj'. Morao sam biti fokusiran na svaki poen - započeo je Novak.

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

U polufinalu ga čeka meč protiv dobro mu poznatog protivnika Aleksandra Zvereva koji ga je pobijedio u Tokiju nakon nevjerojatnog preokreta. 

Tennis - Men

- U nevjerojatnoj je formi. Mnogo pobjeđuje, mislim da nije izgubio meč od tada i ovdje je vrlo uvjerljivo došao do polufinala. Znam njegovu igru, u Tokiju sam imao set i break prednosti, ali on je to okrenuo. To je za mene bilo jako emotivno teško. Dominirao sam na turniru do tog polufinala. Imao sam 6:1 i 3:2 protiv Zvereva. Onda mi se igra, nažalost, raspala. To se dešava. Počeo sam sumnjati u svoje udarce i to je iskoristio. Ovo je završnica grand slama i on je jedan od najboljih, svaki meč je neizvjestan. Mislim da će odlučiti nekoliko poena - rekao je najbolji tenisač svijeta nakon pobjede protiv Talijana.

A mnogo se nameće to pitanje kalendarskog grand slama pa je tako Patrick McEnroe upitao Novaka upravo o tome i istaknuo da su mu do tog uspjeha potrebne još 'samo' dvije pobjede. Nije stigao dovršiti pitanje jer ga je prekinuo srpski tenisač i zaključio:

Tennis: US Open

- U posljednje me vrijeme često to pitaju, što je razumljivo. Ali sam dosta puta odgovorio. Rekao sam milijun puta da sam svjestan da mogu ispisati povijest i da me to motivira. Ako počnem previše da mislim o tome, onda ću se opteretiti. Želim se vratiti osnovama, što je za mene mentalno važno. Ne želim misliti o tome. Mislim samo o sljedećem meču. Samo o sljedećem meču - idem korak po korak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao