Obavijesti

Sport

Komentari 1

Novi Amerikanac u Dinamu: Iz Chicaga sam pa znam za Tonija Kukoča, ali omiljen mi je Zubac

Novi Amerikanac u Dinamu: Iz Chicaga sam pa znam za Tonija Kukoča, ali omiljen mi je Zubac
3

Pratim ovaj klub od samog osnivanja i zbog nekih prijateljskih veza, znam kako je klub rastao i da još uvijek raste. Želja je podignuti nivo igre u svim segmentima, zasad imamo minimalističke ciljeve, rekao je trener Anzulović

VIDEO

Košarkaški klub Dinamo Zagreb predstavio je novog trenera prve momčadi, iskusnog Vladimira Anzulovića (45), s kojim su dogovorili suradnju na dvije i pol godine. Anzulović se u ponedjeljak navečer predstavio igračima i odradio je prve treninge, a osim njega došao je i Amerikanac Romelo Burrell, 25-ogodišnji krilni centar.

Pokretanje videa...

Kapetan sam košarkaša Dinama i radim s djecom s teškoćama u razvoju. Prirasli su mi k srcu... 00:58

Dinamov predsjednik Marijan Pojatina naglasio je kako je Anzulović dugoročno rješenje na klupi ovog premijerligaša.

- Svjesni Anzulovićeve kvalitete i aktualnog trenutka u sezoni, odlučili smo se na ovaj korak s ciljem da održimo stabilnu situaciju na tablici. Vlado ima veliko iskustvo, ali i zaraznu volju za rad, kao i dugoročnu viziju, koja je slična našoj u klubu. Njegovim angažmanom pokazali smo da mislimo ozbiljno i da vjerujemo da naš klub ima perspektivu nastaviti plijeniti pozornost košarkaških krugova i dodatno se etablirati u premijerligaškom društvu, ali i činiti daljnje iskorake - kazao je Pojatina.

Zagreb: Susret Dinama i Splita u 17. kolu HT Premijer lige

Vladimir Anzulović u Dinamo dolazi nakon kratke epizode na Islandu, a iza sebe ima bogato iskustvo rada u najboljim hrvatskim klubovima, ali i slovenskoj Krki.

- Pratim ovaj klub od samog osnivanja i zbog nekih prijateljskih veza, znam kako je klub rastao i da još uvijek raste. Nadam se da će nastaviti uz moju pomoć. Svjestan sam situacije u klubu, vjerujem da zajedničkim snagama možemo napraviti ono što se od nas očekuje. Želja je podignuti nivo igre u svim segmentima, zasad imamo minimalističke ciljeve, ali korak po korak - prvi su dojmovi Anzulovića.

Romelo Burrell došao je iz ciparske Omonije, a igra na poziciji tri i četiri.

Zagreb: Susret Dinama i Splita u 17. kolu HT Premijer lige

- S obzirom na to da sam iz Chicaga, naravno da sam znao za Tonija Kukoča, ali, jasno, i za Dražena Petrovića i Ivicu Zupca, koji igra za moju omiljenu momčad LA Clippers. Prošla sezona mi je na koledžu bila najbolja u karijeri i odlučio sam u profesionalne vode. Na Cipru mi je završila sezona i drago mi je da sam dobio priliku ovdje u Hrvatskoj. Veselim se debiju, sviđa mi se momčad, treninzi su intezivniji nego na Cipru, što mi odgovara - rekao je Burrell.

Trenerski debi za Dinamo Vladimir Anzulović ima u subotu u 18 sati protiv Zaboka u drugom kolu Lige za ostanak, a ulaznice po cijeni od 5 eura moći će se kupiti od 17 sati na blagajni dvorane Dražena Petrovića.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVI STADION NA OSIJEKU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...