Obavijesti

Sport

Komentari 1

Novi 'Gladijator Fight Night' u Puli: MMA scena se pokrenula

Novi 'Gladijator Fight Night' u Puli: MMA scena se pokrenula

'Na rasporedu je sedam polu profesionalnih borbi i tri profesionalne, a priredbu će začiniti glavna borba teškaša u kojoj ćemo gledati iskusne dečke, Mladena Kujundžića i Ivana Vičića', govori nam Zelg Galešić

VIDEO

Znali smo u dvorani imati po 3000 ljudi, ali sad će uživo u dvorani sve moći pratiti tek 400 ljudi pa će izgledati malo prazno. Ali, što je - tu je, MMA scena se u Hrvatskoj pokrenula i to je ono što nas sad 'tjera' dalje, rekao nam je bivši hrvatski MMA borac, a danas vlasnik i trener pulskog Trojan Teama Zelg Galešić ususret borilačkoj priredbi 'Gladijator Fight Night 5' koja će se održati u subotu od 20 sati u pulskoj dvorani Mate Parlova.

Nakon što je Fight Nation Championship napravio boom na regionalnoj razini, i u Hrvatskoj je porastao interes za slobodnom borbom kod mladih pa postoji sve više boraca koji se žele okušati 'na velikoj sceni'. Neki od njih dobit će priliku u semi pro mečevima pod okriljem GFN-a.

Peto izdanje MMA borilačkog spektakla Gladiator fight night u Puli

- Na rasporedu je sedam polu profesionalnih borbi i tri profesionalne, a priredbu će začiniti glavna borba teškaša u kojoj ćemo gledati iskusne dečke, Mladena Kujundžića Ivana Vičića, dobro poznate na regionalno MMA sceni. Za sve one koji neće pronaći mjesto u dvorani, organizirali smo i PPV platformu - govori nam Zelg.

Tako će prijenos biti dostupan i putem PPV-a, a kako su na snazi posebne epidemiološke mjere što se tiče sportskih natjecanja u zatvorenom prostoru, stigli su tu i neki problemi.

Peto izdanje MMA borilačkog spektakla Gladiator fight night u Puli

Fight card mijenjao se iz dana u dan s obzirom na te probleme s koronom, ali na kraju smo sve nekako uspjeli posložiti. Najbitnije je da nastavimo s ovim, a kad će se sve vratiti 'u normalu' onda će biti lakše za sve - objasnio je Galešić.

Na priredbi će se boriti i neka dobro poznata imena u usponu poput Ilije Brkana iz UFK Novi Zagreb, Tiriela Luke Abramovića iz riječkog Dynamitea, Karla Miškića iz zagrebačkog ATT-a, kao i osvajača jednog od FNC-ovih amaterskih prvenstava, Erika Pletikosa iz pulskog Trojan Teama.

Zagreb: Armagedon 2, četvrtfinale, 84 kg, Jovan Todorović vs Ilija Brkan

Gladijator Fight Night 6

Mladen Kujundžić (101,4 kg) - Ivan Vičić (109,9 kg) 
Ilija Brkan (84,4 kg) - Luka Šafran (84,1 kg)
Tonči Peruško (79,5 kg) - Ivica Trogrlić (80,5 kg)

Semi pro
Erik Pletikos (69,3 kg) - Patrik Jerković (70,5 kg)
Noel Perković (93,2 kg) - Vergles Domen (93,2 kg)
Tiriel Luka Abramović (104 kg) - Darko Sviben (97 kg)
Matea Josipović (55,5 kg) - Nikolina Katić (49,3 kg)
Blaž Ivković (70,5 kg) - Nikola Janković (70,2 kg)
Markos Jaković (75,9 kg) - Tomaso Feronato (76,3 kg)
Toni Parač (75,1 kg) - Patrik Valenčić (77 kg)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara